• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Itämainen kala-katkarapukeitto

Nopea itämainen kala-katkarapukeitto on helppo valmistaa.
Itämainen kala-katkarapukeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • alle 30 min
  • 200 kcal / annos (315g)

Ainekset

5 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Kiehauta vesi ja kasvisliemikuutio. Lisää riisi. Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.
  2. Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää. Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.
  3. Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit. Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä. Lisää tarvittaessa suolaa. Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Ravintosisältö perannos 315g100 g

  • 200 kcal837 kJ
  • Proteiinia20 g
  • Hiilihydraatteja15 g
  • Rasvaa7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille