• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Paistettu katkarapuriisi

Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin resepti vain noin 2,00 €/annos.
Paistettu katkarapuriisi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3-4 annosta
  • alle 30 min
  • 118 kcal / 100 g

Ainekset

3-4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta katkaravut. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä riisi.
  2. Vokkaa jäisiä wokvihanneksia ja hienonnettua valkosipulia rasvassa 6-7 minuuttia, kunnes sulava neste on haihtunut. Siirrä vihannekset pannulta sivuun.
  3. Paista riisiä pari minuuttia rasvassa. Vatkaa munien rakenne rikki ja kaada riisin joukkoon pannulle. Anna hyytyä hetki ja sekoita. Mausta soijalla.
  4. Lisää joukkoon wokvihannekset ja katkaravut. Kuumenna ja tarkista maku, lisää halutessasi soijaa. Tarjoa lisäksi makeaa chilikastiketta.

Ravintosisältö per 100 g

  • 118 kcal493 kJ
  • Proteiinia6,68 g
  • Hiilihydraatteja12 g
  • Rasvaa4,47 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille14