Jäädytetty valkosuklaajuustokakku
- Annosmäärä14 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
Jäädytetyn valkosuklaajuustokakun voit tehdä valmiiksi pakastimeen. Koristele kauden marjoilla ja hedelmillä.
- Laktoositon
Ainekset
14 annosta
Pohja | |
---|---|
1 ps (125 g) | tai |
1 dl | sokeria tai |
3 | kananmunan valkuaista tai |
Täyte | |
1/2 dl | sokeria tai |
3 | kananmunan keltuaista tai |
3 dl | tai |
100 g | tai |
1 pkt (180 g) | tai |
2 tl | vanilliinisokeria tai |
1 rkl | sitruunanmehua tai |
Pinnalle | |
1 dl | tai |
1 | kiivi tai |
Ravintosisältö
Energia | 1 539 kJ / 369 kcal |
Rasva | 28,4 g |
josta tyydyttynyttä | 13,1 g |
Hiilihydraatit | 22 g |
josta sokereita | 21,4 g |
Proteiini | 6,1 g |
Suola | 0,2 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon hasselpähkinärouhe. Kiinnitä leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle. Voitele vuoan alareuna. Levitä marenkiseos tasaisesti vuoan pohjalle. Paista uunin alatasossa 175 asteessa noin 30 minuuttia.
Vatkaa sokeri ja keltuaiset keskenään vaahdoksi. Vaahdota kerma. Sulata valkosuklaa mikrossa (250 W) 20 sekuntia kerrallaan. Sekoita välillä, jotta suklaa sulaa tasaisesti.
Sekoita tuorejuuston joukkoon sulatettu suklaa. Mausta vanilliinisokerilla ja sitruunanmehulla. Sekoita joukkoon myös muna-sokerivaahto. Lisää lopuksi kermavaahto. Kaada seos jäähtyneelle pohjalle. Pakasta yön yli.
Nosta kakku tarjoiluvadille hetki ennen tarjoamista. Vatkaa kerma vaahdoksi ja pursota koristeeksi kakun pintaan reunoja myöten. Koristele kakku kiivillä tai muilla hedelmillä tai marjoilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka hasselpähkinärouhe 125gHinta 2,69/kpl21,52/kg
- Pysyvästi edullinenDansukker Taloussokeri 1kgHinta 1,25/kpl1,25/kg
- Pirkka laktoositon vispikerma 36% 2dlHinta 1,35/kpl6,75/l
- Pysyvästi edullinenPanda suklaa 145g valkosuklaa RFAHinta 2,29/kpl15,79/kg
- Pirkka tuorejuusto maustamaton 180g laktoositonHinta 1,79/kpl9,94/kg
- Pirkka vanilliinisokeri 100gHinta 1,15/kpl11,50/kg
- Pirkka Luomu sitruunaHinta n. 0,68/kpl3,99/kg
- Kiivi keltainenHinta n. 1,17/kpl8,99/kg
- Salliselta Hasselpähkinärouhe 100gHinta 1,99/kpl19,90/kg
- Meira Hasselpähkinärouhe 80g pussiHinta 3,25/kpl40,63/kg
- Pirkka sokeri 1 kgHinta 1,09/kpl1,09/kg
- K-Menu sokeri 1kgHinta 0,99/kpl0,99/kg
- Pirkka vapaan kanan munia 6 kpl/408 gHinta 1,59/kpl3,90/kg
- Pirkka Parhaat ulkokanojen munia M 8kpl/464gHinta 2,19/kpl4,72/kg
- Pysyvästi edullinenFlora Vispi 24% 2,5dl vähälaktoosinenHinta 1,89/kpl7,56/l
- Juustoportti vispikerma 0,5l laktoositon UHTHinta 4,15/kpl8,30/l
- Philadelphia tuorejuusto 175g original laktoositonHinta 2,35/kpl13,43/kg
- Crème Bonjour Maustamaton laktoositon levite 200gHinta 2,25/kpl11,25/kg
- Meira vanilliinisokeri 100g tölkkiHinta 1,29/kpl12,90/kg
- Dr.Oetker 160g vanilliinisokeriHinta 1,79/kpl11,19/kg
- Pirkka sitruunaHinta n. 0,44/kpl2,29/kg
- Sitruuna Primofiori 500g Espanja 1lkHinta 1,00/kpl2,00/kg
- Kiivi vihreäHinta n. 0,52/kpl3,99/kg
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,5(20 arviota)
- yli 60 min4,0(16 arviota)
- yli 60 min3,7(124 arviota)
- yli 60 min3,6(96 arviota)
- yli 60 min4,6(564 arviota)
- yli 60 min4,1(122 arviota)
- yli 60 min4,0(66 arviota)
- yli 60 min3,9(152 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (53 arviota)
- Sars6 vuotta sittenHuippu resepti! Hasselpähkinän sijaan käytin mantelia. Tulen tekemään jatkossakin.
- Nuoritäti6 vuotta sittenMitä mittayksikköä vaniliinisokerin kanssa tulisi käyttää? 3 teelusikallista varmaan?
- K-Kuluttajapalvelu6 vuotta sittenNuoritäti, mittayksikkö on teelusikka. Kiitos huomiosta, korjaamme asian reseptiin!
- Joookoo7 vuotta sittenTodella hyvä