Jäädytetty valkosuklaajuustokakku
- Annosmäärä14 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Gluteeniton
Jäädytetyn valkosuklaajuustokakun voit tehdä valmiiksi pakastimeen. Koristele kauden marjoilla ja hedelmillä.
- Gluteeniton
Ainekset
14 annosta
Pohja | |
---|---|
1 ps (125 g) | tai |
1 dl | sokeria tai |
3 | kananmunan valkuaista tai |
Täyte | |
1/2 dl | sokeria tai |
3 | kananmunan keltuaista tai |
3 dl | tai |
100 g | valkosuklaata, gluteenitonta tai |
1 pkt (180 g) | Pirkka maustamatonta tuorejuustoa tai |
2 tl | vanilliinisokeria tai |
1 rkl | sitruunanmehua tai |
Pinnalle | |
1 dl | tai |
1 | kiivi tai |
Valmistus
yli 60 min
Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon hasselpähkinärouhe. Kiinnitä leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle. Voitele vuoan alareuna. Levitä marenkiseos tasaisesti vuoan pohjalle. Paista uunin alatasossa 175 asteessa noin 30 minuuttia.
Vatkaa sokeri ja keltuaiset keskenään vaahdoksi. Vaahdota kerma. Sulata valkosuklaa mikrossa (250 W) 20 sekuntia kerrallaan. Sekoita välillä, jotta suklaa sulaa tasaisesti.
Sekoita tuorejuuston joukkoon sulatettu suklaa. Mausta vanilliinisokerilla ja sitruunanmehulla. Sekoita joukkoon myös muna-sokerivaahto. Lisää lopuksi kermavaahto. Kaada seos jäähtyneelle pohjalle. Pakasta yön yli.
Nosta kakku tarjoiluvadille hetki ennen tarjoamista. Vatkaa kerma vaahdoksi ja pursota koristeeksi kakun pintaan reunoja myöten. Koristele kakku kiivillä tai muilla hedelmillä tai marjoilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,1(75 arviota)
- yli 60 min4,7(19 arviota)
- yli 60 min3,9(65 arviota)
- 30 - 60 min4,7(61 arviota)
- yli 60 min4,0(111 arviota)
- yli 60 min4,2(44 arviota)
- yli 60 min3,7(19 arviota)
- yli 60 min4,0(1 arvio)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (45 arviota)
- Sars4 vuotta sittenHuippu resepti! Hasselpähkinän sijaan käytin mantelia. Tulen tekemään jatkossakin.
- Nuoritäti4 vuotta sittenMitä mittayksikköä vaniliinisokerin kanssa tulisi käyttää? 3 teelusikallista varmaan?
- K-Kuluttajapalvelu4 vuotta sittenNuoritäti, mittayksikkö on teelusikka. Kiitos huomiosta, korjaamme asian reseptiin!
- Joookoo5 vuotta sittenTodella hyvä