Kuorrutettu lohiperunavuoka
Helppo lohikiusaus syntyy vaivatta, kun hyödynnät peruna-sipulisekoitusta. Maistuu arkena myös perheen pienimmille.
4 annostayli 60 min162 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 1ps(500 g)Pirkka peruna-sipulisekoitusta (pakaste)
- 1/2tlsuolaa
- 1/4tlmustapippuria
- 2rkljuoksevaa margariinia
- 1pkt(4x100 g)lohta annospaloina (pakaste)
- 1rklsitruunanmehua
- 1/2tlsuolaa
Päälle
- 1rs(180 g)Pirkka maustamatonta tuorejuustoa
- 1rklsitruunanmehua
- 1kananmuna
- 1/2dltilliä hienonnettuna
- 1-2rklmaitoa
Valmistus
yli 60 min- Voitele laakea uunivuoka juoksevalla margariinilla ja levitä siihen pussillinen peruna-sipulisekoitusta ohueksi kerrokseksi. Ripottele päälle suola ja pippuri. Valuta perunoille hiukan juoksevaa margariinia.
- Lado päälle lohipalat pienin välein. Mausta lohipalat sitruunamehulla ja suolalla. Kypsennä uuniin alatasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.
- Sekoita juuston joukkoon sitruunanmehu, muna ja tilli ja ohenna seosta maidolla. Ota vuoka uunista ja nosta lämpötila 225 asteeseen.
- Levitä juustokuorrutus kalapaloille ja jatka kypsentämistä vielä noin 20 minuuttia uunin keskitasolla, kunnes kuorrutus on saanut väriä ja kala on kypsä. Tarjoa lisäksi vihannessalaattia.
Katso video
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 162 kcal679 kJ
- Proteiinia 8,43 g
- Hiilihydraatteja6,98 g
- Rasvaa11,1 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi