Gambas pil pilTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Gambas pil pil

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Kypsistä jättikatkaravun pyrstöistä syntyy näppärästi makumatka Espanjaan. Reilusti valkosipulilla ja chilillä maustetut ravut tarjotaan vaalean leivän kanssa.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
1 pkt (400 g)
 
tai
6
 
valkosipulinkynttä
tai
1–2
 
tai
2 rkl
 
tai
1 tl
 
 
tai
tai
1/4 tl
 
suolaa
tai
1 dl
 
tuoretta persiljaa hienonnettuna
tai

Ravintosisältö

Energia
531 kJ / 128 kcal
Rasva
7,2 g
josta tyydyttynyttä
1,1 g
Hiilihydraatit
1,6 g
josta sokereita
0,4 g
Proteiini
14,1 g
Suola
1,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min

Sulata ravunpyrstöt pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä ravut leikkuulaudalle ja taputtele kuiviksi talouspaperilla.

Viipaloi valkosipulinkynnet ja chili. Kuullota pannussa öljyssä noin 3 minuuttia.

Lisää ravut, paprikajauhe ja suola. Kuumenna ravut nopeasti, jotta ne eivät sitkisty. Ripottele päälle persilja.

Tarjoa ravut kuumina vaalean leivän kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka Parhaat kypsät jättikatkaravunpyrstöt 31- 40 kpl 400g ASC pakaste
    Hinta 8,99/kpl
    22,47/kg
  • Pirkka mieto punainen chili 50g 1lk
    Hinta 1,49/kpl
    29,80/kg
  • Pirkka ekstra-neitsytoliiviöljy 500ml
    Hinta 10,35/kpl
    20,70/l
  • Pirkka savupaprika 25g jauhettu
    Hinta 0,95/kpl
    38,00/kg
  • Pirkka paprikajauhe 25g
    Hinta 0,55/kpl
    22,00/kg
  • Valkosipuli 100g Espanja 1lk
    Hinta 1,09/kpl
    10,90/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,7 (60 arviota)

  • Jonsku
    1 kuukausi sitten
    Ulkoiselta olemukseltaan muistutti alkuperäistä espanjalaista ruokalajia, mutta maku oli miedompi. Seuraavalla kerralla lisään chilin ja valkosipulin määrää. Mutta ehdottomasti jatkoon! 👌🏻