Gambas pil pil
Kypsistä jättikatkaravun pyrstöistä syntyy näppärästi makumatka Espanjaan. Reilusti valkosipulilla ja chilillä maustetut ravut tarjotaan vaalean leivän kanssa. Noin 2,90€/annos.*
4 annosta30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 6valkosipulinkynttä
- 1/4tlsuolaa
- 1dltuoretta persiljaa hienonnettuna
Valmistus
30 - 60 min- Sulata ravunpyrstöt pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä ravut leikkuulaudalle ja taputtele kuiviksi talouspaperilla.
- Viipaloi valkosipulinkynnet ja chili. Kuullota pannussa öljyssä noin 3 minuuttia.
- Lisää ravut, paprikajauhe ja suola. Kuumenna ravut nopeasti, jotta ne eivät sitkisty. Ripottele päälle persilja.
- Tarjoa ravut kuumina vaalean leivän kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2021. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Kommentoi