Pannukaalilaatikko
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Pikaversio kaalilaatikosta syntyy helposti pannulla paistaen. Wokkimainen ruoka maistuu smetanan ja puolukoiden kanssa.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
1 kg | valko- tai savoijinkaalia tai |
1 (150 g) | porkkana tai |
1 (120 g) | sipuli tai |
2–3 | valkosipulinkynttä tai |
400 g | nauta-sikajauhelihaa tai |
1 rkl | rypsiöljyä tai |
1 tl | suolaa tai |
1 tl | mustapippuria tai |
3 rkl | tai |
3–4 rkl 3 tl 3–4 rkl 3 tl | tuoretta timjamia hienonnettuna tai kuivattua timjamia tai tuoretta meiramia hienonnettuna tai kuivattua meiramia tai |
Lisäksi | |
---|---|
2 dl | puolukoita tai puolukkahilloa tai |
1 prk (120 g) 1 prk (150 g) | tai tai |
Valmistus
30 - 60 min
Poista kaalin uloimmat lehdet ja suikaloi kaali.
Kuori porkkana ja raasta karkeaksi raasteeksi.
Kuori ja suikaloi sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulit.
Ruskista jauheliha tilkassa öljyä. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä jauheliha sivuun.
Lisää pannulle kaali, porkkanaraaste ja sipulit. Hauduta käännellen noin 5 minuuttia. Sekoita liha kaalin joukkoon. Makeuta hunajalla ja lisää hienonnettu yrtti. Hauduta vielä 10–15 minuuttia.
Tarjoa puolukoiden tai puolukkahillon sekä smetanan tai ranskankerman kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,3(113 arvostelua)
- 30 - 60 min3,8(96 arvostelua)
- yli 60 min4,6(23 arvostelua)
- yli 60 min4,2(269 arvostelua)
- yli 60 min4,7(31 arvostelua)
- 30 - 60 min4,1(91 arvostelua)
- 30 - 60 min4,7(9 arvostelua)
- yli 60 min4,3(25 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (129 arvostelua)
- Kaalimaan kakara2 vuotta sittenOlen lisännyt haudutteluvaiheessa desin verran riisiä joukkoon ja tarvittaessa liha-tai kasvislientä. Hyvää!
- Kokkailen4 vuotta sittenOhjeessa ei ole lainkaan lisättynä mitään nestettä!
- K-Kuluttajapalvelu4 vuotta sittenKokkailen, reseptiin ei tosiaan tule mitään nestettä. Hautessasi voit toki lisätä hiukan vettä haudutusvaiheessa.
- Jotakin uutta vaihteeksi4 vuotta sittenMaukasta ja nimenomaan ranskankerman ja itsetehdyn puolukkahillon kanssa. Haudutin pidempään kuin ohjeessa, reilun puolisen tuntia ja lisäsin vettä noin desin haudutusvaiheessa.