Jauheliha-chorizokeitto
- Annosmäärä5 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Mausteisella chorizo-makkaralla saat maukkautta jauhelihakeittoon.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
5 annosta
1 pkt (250 g) | tai |
1 pkt (100 g) | tai |
1 pieni (200 g) | purjo tai |
2 | valkosipulinkynttä tai |
3 (300 g) | porkkanaa tai |
4 (500 g) | tai |
1 l | vettä tai |
1 tl | suolaa tai |
12 | kokonaista mustapippuria tai |
3 | tai |
3 rkl | tai |
1 dl | persiljaa hienonnettuna tai |
Ravintosisältö
Energia | 243 kJ / 137 kcal |
Rasva | 3 g |
josta tyydyttynyttä | 1,2 g |
Hiilihydraatit | 6,2 g |
josta sokereita | 1,6 g |
Proteiini | 4,9 g |
Suola | 0,6 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
Ruskista jauheliha ja suikaloitu chorizo kattilassa. Lisää halkaistu, huuhdottu, suikaloitu purjo sekä hienonnettu valkosipuli. Anna pehmetä hieman. Kaada joukkoon vesi, suola, mustapippurit ja laakerinlehdet.
Leikkaa kuoritut perunat reiluiksi ja porkkanat pieniksi kuutioiksi ja lisää ne kiehuvan liemen joukkoon. Keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes juurekset ovat kypsiä.
Lisää liemeen tomaattipyre ja persilja. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta