Porojauhelihakeitto
Porojauhelihakeitto on helppo ja maistuva lihakeitto. Helppoa ja herkullista. Tämä jauhelihakeitto maistuu koko perheelle.
4 annostaalle 30 min195 kcal / annos (415g)
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(240 g)porojauhelihaa (pakaste)
- 1iso (150 g)sipuli tai pala purjoa
- 2-3(200 g)porkkanaa
- pala (150 g)selleriä
- 1(170 g)palsternakka
- 6(350 g)perunaa
- 1/2rklöljyä
- 1-1 1/2tlsuolaa
- 10maustepippuria
- 1/2tlrosmariinia
- 8katajanmarjaa
- 1lvettä
Pinnalle
- persiljaa
Valmistus
alle 30 min- Sulata jauheliha. Hienonna sipuli tai purjo. Suikaloi porkkanat. Kuutioi selleri, palsternakka ja perunat.
- Ruskista jauheliha öljyssä kattilassa. Lisää sipulisilppu ja paloitellut kasvikset. Kuullota pari minuuttia. Lisää mausteet, katajanmarjat puolitettuina.
- Kaada vesi kattilaan ja keitä noin 5 minuuttia. Lisää perunat ja keitä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Tarkista maku ja ripottele pinnalle runsaasti persiljaa.
Katso video
Tiesitkö että...
Vinkki! Katajanmarjat voit halutessasi jättää pois.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 415g100 g
- 195 kcal830 kJ
- Proteiinia 17 g
- Hiilihydraatteja20 g
- Rasvaa5 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi