• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Porojauhelihakeitto

Porojauhelihakeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 195 kcal / annos (415g)

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

    • persiljaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata jauheliha. Hienonna sipuli tai purjo. Suikaloi porkkanat. Kuutioi selleri, palsternakka ja perunat.
  2. Ruskista jauheliha öljyssä kattilassa. Lisää sipulisilppu ja paloitellut kasvikset. Kuullota pari minuuttia. Lisää mausteet, katajanmarjat puolitettuina.
  3. Kaada vesi kattilaan ja keitä noin 5 minuuttia. Lisää perunat ja keitä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Tarkista maku ja ripottele pinnalle runsaasti persiljaa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Katajanmarjat voit halutessasi jättää pois.

Ravintosisältö perannos 415g100 g

  • 195 kcal830 kJ
  • Proteiinia17 g
  • Hiilihydraatteja20 g
  • Rasvaa5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille