• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Jauheliha-couscouspataTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Jauheliha-couscouspata

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 101 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 400gPirkka naudan jauhelihaa 10 %
    • 2(300 g)omenaa
    • 2(200 g)porkkanaa
    • 1(100 g)sipuli
    • 2valkosipulinkynttä
    • 3tomaattia
    • 1tlsuolaa
    • 1tlminttua
    • 1/2tlmustapippuria
    • 1/2tlkanelia
    • 1/2-1tlchilijauhetta
    • 3dlcouscoussuurimoita
    • 1prk(366 g)Pirkka salaattijuustokuutioita suolavedessä
    • tuoretta persiljaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa pestyt omenat ja porkkanat pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Lohko tomaatit.
  2. Ruskista jauheliha paistokasarissa omassa rasvassaan. Lisää sipuli ja valkosipulit kuullottumaan.
  3. Lisää porkkanat, tomaatit, paseerattu tomaatti ja mausteet. Anna hautua kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.
  4. Sekoita joukkoon couscous ja omenat. Kypsennä kannen alla vielä 5-7 minuuttia. Lisää lopuksi valutetut salaattijuustokuutiot ja ripottele päälle hienonnettua persiljaa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 101 kcal421 kJ
  • Proteiinia7,94 g
  • Hiilihydraatteja10,6 g
  • Rasvaa2,84 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 30 arvostelua
  • epäileväinrnpastanrakastaja17.4.2018

    olin epttynyt koska tämä ei olult jauhelihakuskuspasta toisin kuin ohjeen otsikossa luki missä pasta????

  • Sanna14.1.2016

    Tämä on kiva ohje. Mausteita voi laittaa ohjeessa mainittua enemmän ja salaattijuustokuutiot/fetan voi jättää kokonaan veks. Sen suolaisuus ja rakenne ei mielestäni sovi ruokaan.