• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Jauheliha-couscouspata

Jauheliha-couscouspata
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 101 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa pestyt omenat ja porkkanat pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Lohko tomaatit.
  2. Ruskista jauheliha paistokasarissa omassa rasvassaan. Lisää sipuli ja valkosipulit kuullottumaan.
  3. Lisää porkkanat, tomaatit, paseerattu tomaatti ja mausteet. Anna hautua kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.
  4. Sekoita joukkoon couscous ja omenat. Kypsennä kannen alla vielä 5-7 minuuttia. Lisää lopuksi valutetut salaattijuustokuutiot ja ripottele päälle hienonnettua persiljaa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 101 kcal421 kJ
  • Proteiinia7,94 g
  • Hiilihydraatteja10,6 g
  • Rasvaa2,84 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille15
  • Sanna14.1.2016

    Tämä on kiva ohje. Mausteita voi laittaa ohjeessa mainittua enemmän ja salaattijuustokuutiot/fetan voi jättää kokonaan veks. Sen suolaisuus ja rakenne ei mielestäni sovi ruokaan.