• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Mausteinen jauhelihacurry

Jauhelihacurryn itämainen mausteinen vivahde syntyy currytahnasta. Mintulla maustettu turkkilainen jogurtti toimii raikkaana lisänä.
Mausteinen jauhelihacurry
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 246 kcal / annos (270g)

Ainekset

4 annosta
    • 400gPirkka naudan jauhelihaa 10 %
    • 1(200 g)iso sipuli
    • 1 1/2rklPirkka soijaa
    • mustapippuria
    • 1(100 g)pieni vihreä paprika
    • 1-2(100 g)porkkanaa
    • 1/2tlk(à 500 g)tomaattimurskaa
    • 1dlvettä
    • 1rklsitruunanmehua

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Paahda jauheliha pannulla. Lisää hienonnettu sipuli ja anna sen kuullottua. Mausta soijalla, punaisella currytahnalla ja mustapippurilla.
  2. Suikaloi paprika ja porkkanat. Lisää kasvissuikaleet, tomaattimurska, vesi ja sitruunanmehu jauhelihan joukkoon. Anna hautua kannen alla kymmenisen minuuttia.
  3. Mausta turkkilainen jogurtti mintulla. Tarjoa jauhelihacurry keitetyn riisin ja viilentävän minttujogurtin kanssa.

Ravintosisältö perannos 270g100 g

  • 246 kcal1 030 kJ
  • Proteiinia10 g
  • Hiilihydraatteja12 g
  • Rasvaa17 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4