• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Välimerellinen lasagne

Välimerellinen lasagne
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 112 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1pkt(262 g)Knorr Lasagne -aineksia
    • 1rs(400 g)Pirkka naudan jauhelihaa
    • 1rs(200 g)Champ herkkusieniä
    • 1(100 g)sipuli
    • 2valkosipulinkynttä
    • 5dlmaitoa
    • 4dlvettä
    • 1tloreganoa
    • 3-4(300 g)tomaattia
    • tuoretta basilikaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Viipaloi herkkusienet, hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Lisää sienet ja sipulit pannulle. Sekoittele pari minuuttia.
  2. Ripottele pannulle pakkauksen kastikeainekset. Kaada joukkoon maito ja vesi. Mausta oreganolla. Sekoita tasaiseksi ja anna kiehua muutaman minuutin ajan.
  3. Levitä vuokaan kerroksittain kastiketta ja pastalevyjä. Aloita ja lopeta kastikkeella.
  4. Viipaloi mozzarella ja tomaatit. Asettele viipaleet hieman limittäin lasagnen päälle. Paista 200 asteessa 30-35 minuuttia. Anna lasagnen vetäytyä 5-10 minuuttia ennen tarjoamista. Ripottele pinnalle oliiveja ja runsaasti tuoretta basilikaa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 112 kcal467 kJ
  • Proteiinia7,25 g
  • Hiilihydraatteja7,32 g
  • Rasvaa5,91 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille