One pot -pastaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

One pot -pasta

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
Pasta-jauheliharatatouille on kätevä one pot -pasta, sillä se valmistuu yhdessä paistokasarissa.

    Ainekset

    4 annosta
    1 (100 g)
     
    sipuli
    tai
    1 (250 g)
     
    paprika
    tai
    1 (n. 300 g)
     
    kesäkurpitsa
    tai
    1 rkl
     
    rypsiöljyä
    tai
    400 g
     
    Pirkka naudan jauhelihaa (10 %)
    tai
    4–5 dl
     
    vettä
    tai
    1 tl
     
    tai
    1/4 tl
     
    mustapippuria
    tai
    4 dl (n. 150 g)
     
    tai
    1 prk (390 g)
     
    tai
    1 tl
     
    timjamia
    tai
    3/4 dl
     
    tuoretta basilikaa hienonnettuna
    tai

    Valmistus

    alle 30 min
    Hienonna kuorittu sipuli. Leikkaa paprika ja kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi.
    Kuumenna öljy paistokasarissa tai kattilassa. Ruskista jauheliha ja lisää sipulit kuullottumaan. Lisää paprikat, 4 dl vettä, suola, mustapippuri ja pasta. Keitä kannen alla noin 8 minuuttia välillä sekoitellen.
    Sekoita joukkoon kesäkurpitsat, tomaattimurska ja timjami. Keitä miedolla lämmöllä vielä noin 6 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä pieni määrä kerrallaan keittämisen aikana. Anna pastan vetäytyä hetki ennen tarjoamista. Ripottele pinnalle tuoretta basilikaa.
    Vinkki! Pakasta loppu tomaattimurska, jos et käytä sitä muutaman päivän kuluessa.
    One pot -pasta

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
      Hinta 1,19/kpl
      1,19/kg
    • Plussa-etu −26 %
      Pirkka spirali kuviopasta 500g
      Plussa-kortilla
      Etuhinta 0,99/kpl
      1,98/kg
      Ilman Plussa-korttia 1,35/kpl
    • Plussa-etu −17 %
      Pirkka yrttitomaattimurska 390g
      Plussa-kortilla
      Etuhinta 2,70/3 kpl
      2,31/kg
      Ilman Plussa-korttia 1,09/kpl
    • Pirkka suomalainen basilika ruukussa
      Hinta 1,19/kpl
    • Järvikylä basilika rkk FI
      Hinta 1,89/kpl
    • Pirkka kesäkurpitsa ulkomainen
      Hinta n. 0,80/kpl
      3,19/kg
    • Pirkka mustapippuri kokonainen 75g
      Hinta 1,99/kpl
      26,53/kg
    • Sallinen Mustapippuri kokonainen 360g
      Hinta 9,95/kpl
      27,64/kg
    • Meira mustapippuri kokonainen 27g pussi mauste
      Hinta 1,15/kpl
      42,59/kg
    • Paprika punainen
      Hinta n. 0,52/kpl
      3,49/kg
    • Paprika Suomi 1lk
      Hinta n. 0,89/kpl
      5,95/kg
    • Pirkka rypsiöljy 450ml
      Hinta 2,29/kpl
      5,09/l
    • Pirkka rypsiöljy 900ml
      Hinta 3,99/kpl
      4,43/l
    • Pirkka kylmäpuristettu rypsiöljy 500ml
      Hinta 3,49/kpl
      6,98/l
    • Sipuli peltokuivattu
      Hinta n. 0,15/kpl
      1,49/kg
    • Pirkka sipuli 1kg Suomi 2lk
      Hinta 1,99/kpl
      1,99/kg
    • Pirkka sipuli 350g Suomi 2lk
      Hinta 0,99/kpl
      2,83/kg
    • Pirkka Parhaat Himalajan suola 500g
      Hinta 2,59/kpl
      5,18/kg
    • Meira ruokasuola 1kg jodioitu
      Hinta 1,09/kpl
      1,09/kg
    • Pirkka suomalainen timjami ruukussa
      Hinta 1,85/kpl
    • Järvikylä timjami rkk FI
      Hinta 1,89/kpl
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,8 (328 arviota)

    • K-Kuluttajapalvelu
      5 kuukautta sitten
      Pasta, pastaa ei tarvitse keittää erikseen vaan se kypsytetään yhdessä jauhelihan, paprikan sekä mausteiden kanssa kohdan 2 mukaan.
    • Pasta
      5 kuukautta sitten
      Siis keitetäänkö pasta erikseen vai heitetäänkö se joukkoon kypsymään? Ei lue?
    • Riitta
      7 kuukautta sitten
      Meillä korvataan tomaattimurska valmiilla pastakastikkeella, esim arrabiata
    • Kotikokki
      9 kuukautta sitten
      Oikein hyvää! Mausteita voi huoletta laittaa tuplat ja vettä vähemmän ;)
    • Koo
      1 vuosi sitten
      Kiitos vinkistä! Laitoin reilu 3 dl vettä ja lisäsin pastan määrää. Laitoin vielä pari valkosipulin kynttä. Tomaattimurskan lisäsin samaan aikaan veden kanssa. Timjamia laitoin puoli teelusikallista. Tuli tosi hyvää.
    • Heikki
      1 vuosi sitten
      Vettä ohjeessa aivan liikaa. Ehkä 3-4 dl olisi oikea määrä.
    • Maija
      2 vuotta sitten
      Ei yhtään liian vetistä, olisiko sitten reseptin vesimäärää rukattu tässä vuosien mittaan. Mausteita olisi kaivannut enemmän.
    • Hmm
      2 vuotta sitten
      Keitto
    • Eemolli
      4 vuotta sitten
      Muulloin ihan hyvää, mut tuli aika vetistä.
    • Annie
      4 vuotta sitten
      Oikein hyvää! Nestettä tosiaan sai vähentää kesken kaiken ennen tomaattimurskan lisäämistä ja mausteita olisi voinut olla reilumminkin. Mutta odotan tämän olevan parhaimmillaan huomenna, muhittuaan yön yli kylmässä. ;) Meidän perheen arkiruokalistalle pääsee kyllä!
    • ryiy
      4 vuotta sitten
      Tuli joo vetistä eli vähentäkää sitä jos teette.
    • kevättä odotellessa
      5 vuotta sitten
      Reseptissä on mielestäni liikaa vettä. Valmis ruoka oli keittoa, jonka kaikki maku oli liemessä, jauheliha ja pasta ei maistunut miltään, lisäksi pasta oli keittynyt löllöksi.
    • Ff
      5 vuotta sitten
      Iha ok
    • Tarza
      5 vuotta sitten
      Oli tosi hyvää! Lisäsin suolaa ja laitoin vielä soijaa.
    • Herkullista oli
      6 vuotta sitten
      Hyvää oli, nirsot lapsetkin tykkäsivät.