• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

One pot -pasta

Pasta-jauheliharatatouille on kätevä one pot -pasta, sillä se valmistuu yhdessä paistokasarissa. N. 1,80 €/annos.
One pot -pasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 79,9 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1sipuli
    • 1paprika
    • 1(n. 300 g)kesäkurpitsa
    • 1rklöljyä
    • 400gPirkka naudan jauhelihaa 10 %
    • 7dlvettä
    • 1tlsuolaa
    • ripausmustapippuria
    • 1tltimjamia
    • 3/4dltuoretta basilikaa hienonnettuna

Valmistus

alle 30 min
  1. Hienonna kuorittu sipuli. Leikkaa paprika ja kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi.
  2. Kuumenna öljy paistokasarissa. Ruskista jauheliha ja lisää sipulit kuullottumaan. Lisää paprikat, vesi, suola, mustapippuri ja pasta. Keitä kannen alla noin 8 minuuttia.
  3. Sekoita joukkoon kesäkurpitsat, tomaattimurska ja timjami. Keitä vielä noin 6 minuuttia. Ripottele pinnalle tuoretta basilikaa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Pakasta loppu tomaattimurska, jos et käytä sitä muutaman päivän kuluessa. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 79,9 kcal334 kJ
  • Proteiinia5,54 g
  • Hiilihydraatteja8,52 g
  • Rasvaa2,58 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille80