• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Jauheliha-porkkanapannari

Jauheliha-porkkanapannari
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 144 kcal / 100 g

Ainekset

8 annosta

Taikina

Jauhelihaseos

    • 400gnaudan jauhelihaa
    • 1(100 g)sipuli
    • 1tlsuolaa
    • 1tlmeiramia
    • 1/2tlmustapippuria

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita pannaritaikinan kaikki ainekset keskenään. Anna taikinan turvota 15-20 minuuttia.
  2. Hienonna sipuli. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää joukkoon sipulit ja anna niiden pehmetä. Mausta suolalla, meiramilla ja pippurilla.
  3. Levitä jauhelihaseos leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. Kaada päälle taikina. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Tarjoa puolukkahillon ja salaatin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 144 kcal604 kJ
  • Proteiinia7,69 g
  • Hiilihydraatteja14,3 g
  • Rasvaa6,58 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille13