Jauheliha-portobellot
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Jauhelihalla täytetyt portobellot maistuvat monelle!
Ainekset
4 annosta
1 dl | vettä tai |
1/2 dl | korppujauhoja tai |
200 g | naudan jauhelihaa tai |
1 pkt (250 g) | portobelloja tai |
1 pieni (n. 70 g) | sipuli tai |
n. 70 g (1 dl) | salaattijuustokuutioita tai |
1/2 dl | tai |
1 | kananmuna tai |
1 tl | oreganoa tai rosmariinia tai |
n. 1/2 tl | suolaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
Valmistus
30 - 60 min
Mittaa vesi ja korppujauhot kulhoon. Anna turvota noin 10 minuuttia välillä sekoittaen.
Poista sienistä jalat ja hienonna ne. Hienonna myös sipuli, salaattijuustokuutiot ja oliivit. Sekoita korppujauhoseokseen jauheliha, hienonnetut ainekset, muna ja mausteet.
Muotoile murekemassasta pihvejä. Nosta pihvit portobellojen lakkien sisäpinnalle.
Paista pihvit (muurinpohja)pannulla ensin lihapuolelta noin 5 minuuttia ja sitten sienipuolelta vielä noin 5 minuuttia. Peitä pannu kannella paistamisen aikana. Voit kypsentää pihvit myös 200-asteisessa uunissa. Paistoaika uunissa on noin 20 minuuttia. Tarjoa lisäksi perunoita ja salaattia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,9(107 arviota)
- 30 - 60 min3,6(42 arviota)
- 30 - 60 min3,1(8 arviota)
- 30 - 60 min3,6(28 arviota)
- 30 - 60 min3,7(3 arviota)
- 30 - 60 min4,1(27 arviota)
- 30 - 60 min4,1(16 arviota)
- 30 - 60 min3,9(30 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,0 (4 arviota)