”Mummin” lihapullat
Perinteiset mummin lihapullat maistuvat aina! Lihapullissa maistuu maustepippuri. Resepti: Midi Vuorela
- 6 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
6 annosta
- 1sipuli
- 1rklöljyä tai voita
- 1 1/2dlvettä tai kermaa
- 1kananmuna
- 3/4dlkorppujauhoja
- 1tlsuolaa
- 3/4-1tljauhettua maustepippuria
- 1rs(400 g)naudan jauhelihaa
Paistamiseen
- 25gjuoksevaa margariinia, voita tai öljyä
Valmistus
30 - 60 min- Silppua kuorittu sipuli ja kuullota tai ruskista silppu pannussa voissa tai margariinissa. Kaada neste kulhoon, lisää kananmuna ja korppujauhot hyvin sekoittaen. Lisää mausteet ja anna turvota 15 minuuttia. Lisää sipulisilppu ja jauheliha ja sekoita mureketaikina.
- Pyöritä taikina pulliksi ja paista ne kauttaaltaan kauniin ruskeiksi ja kypsiksi. Voit paistaa lihapullat myös uunissa 220 asteessa 10-12 minuuttia. Paistoajan pituus riippuu lihapullien koosta.
Kategoriat
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Tosi hyviä lihapullia
Kuvauksessa on kaksi kirjoitusvirhettä. Pikku tsemppi nyt.
P, kiitos huomioista, korjaamme kirjoitusvirheet.
Kaukana mun mummon lihapullista, ne olivat parempia jo aineksiltaan.
Nämä ovat hyvä keksintö todella hyvä