Punajuuri-kipparikeitto
Herkullisen täyteläinen punajuuurikeitto maistuu niin arkena kuin viikonloppunakin. Viimeistele keitto riistäkäristyksellä.
3 annostaalle 30 min66,8 kcal / 100 g
Ainekset
3 annosta
- 1pkt(500 g)Pirkka punajuuri-perunasosetta
- n. 3dlvettä
- 1tlk(2 1/2 dl)Valio Kippari maustettua ruokakermaa
- 1/2tltimjamia
- ripausmustapippuria
- (ripaussuolaa)
Pinnalle
- 1/2ps(à 480 g)Pirkka riistakäristystä (pakaste)
- ripausmustapippuria
- ripaussuolaa
- persiljaa
Valmistus
alle 30 min- Kuumenna punajuurisose ja vesi kattilassa. (Varo soseen räiskymistä). Lisää ruokakerma ja mausteet. Keitä pari minuuttia.
- Ruskista käristys rasvassa, mausta pippurilla, suolalla ja hienonnetulla persiljalla.
- Annostele punajuurikeitto lautasille ja nosta päälle riistakäristystä. Tarjoa lisäksi ruisleipää. (Huom! Maustettu ruokakerma sisältää suolaa.)
Katso video
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 66,8 kcal279 kJ
- Proteiinia 4,83 g
- Hiilihydraatteja5,42 g
- Rasvaa3,18 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi