• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Punajuuri-kipparikeitto

Punajuuri-kipparikeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 30 min
  • 66,8 kcal / 100 g

Ainekset

3 annosta

Pinnalle

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuumenna punajuurisose ja vesi kattilassa. (Varo soseen räiskymistä). Lisää ruokakerma ja mausteet. Keitä pari minuuttia.
  2. Ruskista käristys rasvassa, mausta pippurilla, suolalla ja hienonnetulla persiljalla.
  3. Annostele punajuurikeitto lautasille ja nosta päälle riistakäristystä. Tarjoa lisäksi ruisleipää. (Huom! Maustettu ruokakerma sisältää suolaa.)

Ravintosisältö per 100 g

  • 66,8 kcal279 kJ
  • Proteiinia4,83 g
  • Hiilihydraatteja5,42 g
  • Rasvaa3,18 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5