MakkaragulassiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Makkaragulassi

  • n. 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 320 kcal / annos (400g)

Ainekset

n. 6 annosta

Pinnalle

    • n. 1dlpersiljaa hienonnettuna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Poista mak­­karasta kuori, halkaise makkara pitkittäin ja leikkaa viipaleiksi.
  2. Leikkaa kuoritut, halkaistut sipulit viipaleiksi. Hienonna valkosipulinkynnet ja halkaistu chilipalko, josta on poistettu siemenet. Kuori ja lohko perunat ja viipaloi kuoritut porkka­nat. Suikaloi paprikat.
  3. Kiehauta sipulit, chili ja paprikajauhe öljyssä kattilassa. Lisää joukkoon vesi, fondi, perunat ja porkkanat. Mausta gulassi. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia.
  4. Ruskista makkarat kevyesti pannulla.
  5. Lisää keittoon paseerattu tomaatti, paprikat ja makkarat. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta vielä noin 5 minuuttia. Viimeistele persiljalla. Tarjoa halutessasi turkkilaisen jogurtin ja juusto-ruisleipien kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 400g100 g

  • 320 kcal1 340 kJ
  • Proteiinia12 g
  • Hiilihydraatteja25 g
  • Rasvaa20 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Lisää tästä reseptin raaka-aineita ostoslistallesi

Valikoima ja hinnat kaupasta K‑Citymarket Iso Omena
Iso Omena
  • Pirkka lenkki 540g
    2,19/kpl4,06/kg
  • Valkosipuli ulkomainen kg
    0,42/kpl5,95/kg
  • Pirkka yksikyntinen valkosipuli 100 g ulkomainen
    1,59/kpl15,90/kg
  • Pirkka mieto punainen chili 50g 1lk
    1,49/kpl29,80/kg
  • Pirkka suomalainen yleisperuna 2 kg
    1,90/kpl0,95/kg
  • K-Menu suomalainen pesty yleisperuna 2 kg
    1,39/kpl0,70/kg
  • Porkkana pesty Espanja1lk
    1,99/kg
  • Porkkananippu
    2,99/kpl
  • Paprika punainen
    0,80/kpl3,99/kg
  • Paprika punainen Suomi
    1,59/kpl7,95/kg
  • Paprika keltainen ulkomainen
    0,79/kpl3,95/kg
  • Pirkka rypsiöljy 450ml
    1,59/kpl3,53/l
  • Pirkka rypsiöljy 900ml
    2,29/kpl2,54/l
  • K-Menu rapsiöljy 1l
    1,50/kpl
  • Pirkka paprikajauhe 25g
    0,49/kpl19,60/kg
  • La Dalia savustettu paprikajauhe vahva 70g
    3,75/kpl53,57/kg
  • K-Menu Paprika jauhettu 250g
    2,39/kpl9,56/kg
  • Knorr FOND DU CHEF Naudanliha-annosfondi 4 x 28 g
    1,59/kpl14,20/kg
  • Knorr FOND DU CHEF Naudanliha-annosfondi 8 x 28 g
    2,15/kpl9,60/kg
  • Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
    0,60/kpl
  • Meira ruokasuola 1kg jodioitu
    0,95/kpl
  • Himalajan karkea kristallisuola 500g
    4,15/kpl8,30/kg
  • Meira Kumina 22g kok pussi mauste
    0,75/kpl34,09/kg
  • Santa Maria kumina kokonainen 20g
    0,61/kpl30,50/kg
  • Pirkka mustapippuri kokonainen 75g
    1,95/kpl26,00/kg
  • Pirkka mustapippuri kokonainen 21g
    0,59/kpl28,10/kg
  • Meira mustapippuri kokonainen 27g pussi mauste
    0,95/kpl35,19/kg
  • Pirkka paseerattu tomaatti 500 g
    0,79/kpl1,58/kg
  • Pirkka Luomu paseerattu tomaatti 500g
    0,99/kpl1,98/kg
  • Pirkka paseerattu tomaatti - yrtti 390g
    0,79/kpl2,03/kg
  • Pirkka suomalainen persilja 50g
    2,19/kpl43,80/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 7 arvostelua