• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Makkaragulassi

Makkaragulassi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 320 kcal / annos (400g)

Ainekset

n. 6 annosta

Pinnalle

    • n. 1dlpersiljaa hienonnettuna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Poista mak­­karasta kuori, halkaise makkara pitkittäin ja leikkaa viipaleiksi.
  2. Leikkaa kuoritut, halkaistut sipulit viipaleiksi. Hienonna valkosipulinkynnet ja halkaistu chilipalko, josta on poistettu siemenet. Kuori ja lohko perunat ja viipaloi kuoritut porkka­nat. Suikaloi paprikat.
  3. Kiehauta sipulit, chili ja paprikajauhe öljyssä kattilassa. Lisää joukkoon vesi, fondi, perunat ja porkkanat. Mausta gulassi. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia.
  4. Ruskista makkarat kevyesti pannulla.
  5. Lisää keittoon paseerattu tomaatti, paprikat ja makkarat. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta vielä noin 5 minuuttia. Viimeistele persiljalla. Tarjoa halutessasi turkkilaisen jogurtin ja juusto-ruisleipien kanssa.

Ravintosisältö perannos 400g100 g

  • 320 kcal1 340 kJ
  • Proteiinia12 g
  • Hiilihydraatteja25 g
  • Rasvaa20 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1