• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Jauhelihakebakot ja salsakastike

Jauhelihakebakkojen kanssa maistuu miedon tulinen salsakastike.
Jauhelihakebakot ja salsakastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 145 kcal / annos (70g)

Ainekset

4 annosta

Salsakastike

Lisäksi

    • 8varrastikkua

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita kananmuna ja mausteet jauhelihan joukkoon.
  2. Liota varrastikkuja vedessä ennen käyttöä. Muotoile taikinasta käsin varrastikkujen ympärille 10-15 cm:n pituiset tangot.
  3. Kypsennä kebakoita 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai grillaa välillä käännellen, kunnes liha on kypsää ja kebakkojen väri kauniin ruskea.
  4. Valmista salsakastike. Kuori sipuli ja poista peperoneista kannat. Pane kaikki ainekset tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen ja sekoita tasaiseksi. Mausta kastike ripauksella suolaa ja maun mukaan chilijauheella.

Ravintosisältö perannos 70g100 g

  • 145 kcal606 kJ
  • Proteiinia18,2 g
  • Hiilihydraatteja1,4 g
  • Rasvaa7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5