Hyppää sisältöön
Munakoisopasta eli Pasta alla Norma Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Munakoisopasta eli Pasta alla Norma

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Kasvis (lakto-ovo)
Munakoisopasta eli Pasta alla Norma on klassikkoruoka suoraan Italiasta! Kasvispasta syntyy alle puolessa tunnissa ja vie kielen mennessään.
  • Kasvis (lakto-ovo)

Ainekset

4 annosta

Ravintosisältö

  • Energia
    541 kJ / 129 kcal
  • Rasva
    4,2 g
  • josta tyydyttynyttä
    1,6 g
  • Hiilihydraatit
    17,5 g
  • josta sokereita
    3,4 g
  • Proteiini
    4,4 g
  • Suola
    0,5 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuutioi munakoiso, hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Ruskista munakoisot pienissä erissä öljyssä ja siirrä ne lautaselle.
  3. Kuullota sipuli ja valkosipulit. Lisää munakoisot, paseerattu tomaatti, mausteet ja puolitetut oliivit. Hauduta kannen alla 10–15 minuuttia.
  4. Viipaloi tai revi mozzarella. Hienonna basilika.
  5. Annostele valutettu pasta ja munakoisokastike lautasille. Ripottele annosten päälle mozzarellaa ja basilikaa.
Vinkki! Pastaan sopii myös ricottajuusto.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,1 (123 arviota)

  • Herkkusuu
    1 vuosi sitten
    Jestas, miten hyvää! Olisin voinut syödä kattilallisen. Oliivit vaihdoin mustiin kalamata-oliiveihin. Ensi kerralla kokeilen parmesaanin kera. Ehdottomasti jatkoon.
  • Norma
    1 vuosi sitten
    Sisiliassa meille tarjoiltiin Pasta alla Norma parmesaanin kanssa.
  • Mervi
    4 vuotta sitten
    Tosi herkullista. Käytin tomaattimurskaa ja lisäsin hieman pastankeitinvettä.
  • Unelma 77
    6 vuotta sitten
    Tosi hyvää!!
  • Asiantuntija
    6 vuotta sitten
    Virheellinen vinkki, että tähän voisi käyttää ricottaa. Pasta alla Normaan käytetään aina ricotta salata -juustoa, joka on tavallista ricottaa kovempaa ja suolattu juusto, eikä pehmeä lusikoitava, kuten "pelkkä" ricotta. Norma on 1800-luvulla kehitetty resepti, jonka nimi viittaa Bellinin oopperaan "Norma".