• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Jauheliha-makaronipata

Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin resepti vain noin 1,30 €/annos.
Jauheliha-makaronipata
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 80,6 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(400 g)Pirkka jauhelihaa
    • 3Pirkka porkkanaa
    • 2isoasipulia
    • n. 500gPirkka keräkaalia
    • 1lvettä
    • 2lihaliemikuutiota
    • 1-2rklsoijaa
    • 1-2tlinkivääritahnaa
    • 1/4tlmustapippuria
    • 3dlmakaronia
    • persiljaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuori ja paloittele porkkanat, hienonna sipuli ja suikaloi kaali. Hienonna myös pekoni. Ruskista pekoni ja jauheliha kattilassa. Lisää porkkanat, sipulit, kaali, vesi, liemikuutiot ja mausteet. Sekoittele ja anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä 30-45 minuuttia.
  2. Lisää makaronit ja hauduta vielä noin 10 minuuttia. Tarkista maku. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 80,6 kcal337 kJ
  • Proteiinia4,98 g
  • Hiilihydraatteja6,42 g
  • Rasvaa3,86 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille36