Jauheliha-makaronipata
Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin resepti vain noin 1,30 €/annos.
4 annostayli 60 min80,6 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 1/2pkt(à 140 g)Pirkka pekonia
- 1rs(400 g)Pirkka jauhelihaa
- 3Pirkka porkkanaa
- 2isoasipulia
- n. 500gPirkka keräkaalia
- 1lvettä
- 2lihaliemikuutiota
- 1-2rklsoijakastiketta
- 1-2tlinkivääritahnaa
- 1/4tlmustapippuria
- 3dlmakaronia
- persiljaa
Valmistus
yli 60 min- Kuori ja paloittele porkkanat, hienonna sipuli ja suikaloi kaali. Hienonna myös pekoni. Ruskista pekoni ja jauheliha kattilassa. Lisää porkkanat, sipulit, kaali, vesi, liemikuutiot ja mausteet. Sekoittele ja anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä 30-45 minuuttia.
- Lisää makaronit ja hauduta vielä noin 10 minuuttia. Tarkista maku. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 80,6 kcal337 kJ
- Proteiinia 4,98 g
- Hiilihydraatteja6,42 g
- Rasvaa3,86 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Erittäin hyvää. Mukaan kannattaa laittaa vielä siirappia tai hunajaa antamaan hieman makeutta.