Sipulinen makkarakeitto
- Annosmäärä4–5 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Kananmunaton
Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin resepti vain noin 1,35 €/annos
- Laktoositon
- Kananmunaton
Ainekset
4–5 annosta
4–5 (400 g) | tai |
2–3 (300 g) | sipulia tai |
1 pkt (300 g) | tai |
2 | valkosipulinkynttä tai |
n. 1 rkl | öljyä tai |
1 l | vettä tai |
1 | kasvisliemikuutio tai |
8 | kokonaista maustepippuria tai |
1 | Pirkka laakerinlehti tai |
1 tl | timjamia tai |
1/2 tl | rosmariinia tai |
1 pkt (250 g) | tai |
(n. 1/2 tl | suolaa) tai |
tuoretta timjamia tai |
Valmistus
alle 30 min
Kuori ja paloittele perunat. Viipaloi kuoritut sipulit ja suikaloi keittojuurekset. Hienonna kuoritut valkosipulinkynnet.
Kuullota sipulit, keittojuurekset ja valkosipulit rasvassa kattilassa. Kaada joukkoon vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää liemikuutio ja mausteet.
Lisää keittoon perunat ja anna kiehua 15–20 minuuttia. Tarkista perunoiden ja kasvisten kypsyys.
Viipaloi makkarat. Ruskista ne pannulla ja lisää keittoon.
Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa. Hienonna pinnalle timjamia. Tarjoa sipulinen makkarakeitto ruisleivän kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,1(25 arviota)
- alle 30 min4,4(17 arviota)
- 30 - 60 min3,7(10 arviota)
- alle 30 min4,1(126 arviota)
- yli 60 min3,5(28 arviota)
- alle 30 min3,7(11 arviota)
- 30 - 60 min
- alle 30 min4,0(121 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,6 (27 arviota)
- kuopio6 vuotta sittenei tarvii mausteita suola riitää