• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Sipulinen makkarakeitto

Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin resepti vain noin 1,35 €/annos
Sipulinen makkarakeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • alle 30 min
  • 54 kcal / 100 g

Ainekset

4-5 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja paloittele perunat. Viipaloi kuoritut sipulit ja suikaloi keittojuurekset. Hienonna kuoritut valkosipulinkynnet.
  2. Kuullota sipulit, keittojuurekset ja valkosipulit rasvassa kattilassa. Kaada joukkoon vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää liemikuutio ja mausteet.
  3. Lisää keittoon perunat ja anna kiehua 15-20 minuuttia. Tarkista perunoiden ja kasvisten kypsyys.
  4. Viipaloi makkarat. Ruskista ne pannulla ja lisää keittoon.
  5. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa. Hienonna pinnalle timjamia. Tarjoa sipulinen makkarakeitto ruisleivän kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 54 kcal226 kJ
  • Proteiinia2,52 g
  • Hiilihydraatteja3,99 g
  • Rasvaa3,02 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua