• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Lämmin broileri-pekonisalaatti

Lämmin broileri-pekonisalaatti on ruokaisa, mutta raikas Pirkka-koekeittiön resepti. Kermaviilikastike saa herkullisuutensa banaanista ja currysta.
Lämmin broileri-pekonisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 413 kcal / annos (330g)

Ainekset

5 annosta
    • 2rs(à 600 g)Pirkka pintamaustettuja broilerin koipipaloja
    • 1pkt(170 g)Amerikan pekonia
    • 1rs(250 g)Pirkka kirsikkatomaatteja
    • 1pienituorekurkku
    • salaattia esim. jäävuorta, rucolaa ja lollo rossoa

Kastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kypsennä broilerinpalat pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Hienonna kastiketta varten banaani haarukalla ja sekoita sose kermaviilin joukkoon. Mausta kastike sinapilla, currylla, yrteillä ja mustapippurilla.
  3. Suikaloi pekoni ja halkaise tomaatit. Huuhdo ja revi salaatit laakealle vadille. Suikaloi kurkku.
  4. Ruskista pekonit kuumassa paistinpannussa tai muurinpohjapannussa. Lisää pannuun hetkeksi tomaatinpuolikkaat. Asettele kuumat broilerinpalat vadin reunalle ja nostele salaatin päälle pekoni-tomaattiseos. Ripottele pinnalle kurkkusuikaleet. Tarjoa kastike erikseen. Tarjoa lisäksi leipää.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 330g100 g

  • 413 kcal1 730 kJ
  • Proteiinia4,62 g
  • Hiilihydraatteja6,96 g
  • Rasvaa12 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille