Lämmin broileri-pekonisalaatti
Lämmin broileri-pekonisalaatti on ruokaisa, mutta raikas Pirkka-koekeittiön resepti. Kermaviilikastike saa herkullisuutensa banaanista ja currysta.
5 annosta30 - 60 min413 kcal / annos (330g)
Ainekset
5 annosta
- n. 1,2kgbroilerin koipipaloja, marinoitu
- 1pkt(170 g)HK Amerikan pekonia
- 1rs(250 g)Pirkka kirsikkatomaatteja
- 1pienituorekurkku
- salaattia esim. jäävuorta, rucolaa ja lollo rossoa
Kastike
- 1banaani
- 1rklsinappia
- 1 1/2tlcurrya
- mustapippuria
Valmistus
30 - 60 min- Kypsennä broilerin koipipalat uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.
- Hienonna kastiketta varten banaani haarukalla ja sekoita sose kermaviilin joukkoon. Mausta kastike sinapilla, currylla, yrteillä ja mustapippurilla.
- Suikaloi pekoni ja halkaise tomaatit. Huuhdo ja revi salaatit laakealle vadille. Suikaloi kurkku.
- Ruskista pekonit kuumassa paistinpannussa tai muurinpohjapannussa. Lisää pannuun hetkeksi tomaatinpuolikkaat. Asettele kuumat broilerinpalat vadin reunalle ja nostele salaatin päälle pekoni-tomaattiseos. Ripottele pinnalle kurkkusuikaleet. Tarjoa kastike erikseen. Tarjoa lisäksi leipää.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 330g100 g
- 413 kcal1 730 kJ
- Proteiinia 4,62 g
- Hiilihydraatteja6,96 g
- Rasvaa12 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi