• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Meksikolainen lasagne

Meksikolainen lasagne
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5-6 annosta
  • yli 60 min
  • 505 kcal / annos (330g)

Ainekset

5-6 annosta

Jauhelihakastike

Juustokastike

Pinnalle

    • 100g(2 dl)juustoraastetta

Valmistus

yli 60 min
  1. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan paistokasarissa. Lisää hienonnettu sipuli kuulottumaan. Kaada kasariin salsadippi ja vesi. Mausta oreganolla, suolalla ja mustapippurilla. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen kannen alla noin 15 minuuttia. Lisää valutetut ja huuhdotut pavut.
  2. Kuumenna juustodippi ja maito kiehuvaksi. Sekoita välillä.
  3. Voitele suorakaiteen muotoinen vuoka. Kaada vuoan pohjalle jauhelihakastiketta ja levitä päälle lasagnelevyt. Kaada levyjen päälle jauheliha- ja juustokastiketta. Täytä näin kaksi seuraavaa kerrosta. Viimeisen lasagnelevykerroksen päälle tulee vain juustokastiketta ja pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteessa 30-40 minuuttia. Anna lasagnen vetäytyä peitettynä noin 10 minuuttia ennen tarjoamista.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 330g100 g

  • 505 kcal2 110 kJ
  • Proteiinia30 g
  • Hiilihydraatteja45 g
  • Rasvaa23 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 6 arvostelua