Meksikolainen lasagneTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Meksikolainen lasagne

  • Annosmäärä5–6 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
Tässä meksikolaisessa lasagnessa maistuvat myös salsa ja pavut.

    Ainekset

    5–6 annosta
    9–11 kpl (n. 180 g)
     
    tai

    Jauhelihakastike

    400 g
     
    jauhelihaa
    tai
    1 (150 g)
     
    sipuli
    tai
    1 tlk (315 g)
     
    tai
    n. 1 dl
     
    vettä
    tai
    2 tl
     
    oreganoa
    tai
    3/4 tl
     
    suolaa
    tai
    1/2 tl
     
    mustapippuria
    tai
    1 tlk (380 g/230 g)
     
    tai

    Juustokastike

    1 tlk (300 g)
     
    tai
    4 dl
     
    maitoa
    tai

    Pinnalle

    100 g (2 dl)
     
    juustoraastetta
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    650 kJ / 155 kcal
    Rasva
    6,1 g
    josta tyydyttynyttä
    3 g
    Hiilihydraatit
    14 g
    josta sokereita
    3,7 g
    Proteiini
    10,1 g
    Suola
    1,3 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    yli 60 min

    Ruskista jauheliha omassa rasvassaan paistokasarissa. Lisää hienonnettu sipuli kuulottumaan. Kaada kasariin salsadippi ja vesi. Mausta oreganolla, suolalla ja mustapippurilla. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen kannen alla noin 15 minuuttia. Lisää valutetut ja huuhdotut pavut.

    Kuumenna juustodippi ja maito kiehuvaksi. Sekoita välillä.

    Voitele suorakaiteen muotoinen vuoka. Kaada vuoan pohjalle jauhelihakastiketta ja levitä päälle lasagnelevyt. Kaada levyjen päälle jauheliha- ja juustokastiketta. Täytä näin kaksi seuraavaa kerrosta. Viimeisen lasagnelevykerroksen päälle tulee vain juustokastiketta ja pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteessa 30–40 minuuttia. Anna lasagnen vetäytyä peitettynä noin 10 minuuttia ennen tarjoamista.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta