• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Joulucaesar

Talvinen caesarsalaatti maistuu joulupöydässä tai pikkujouluissa. Karpalot tuovat salaattiin jouluista väriä. Tämäkin resepti vain n. 2,30€/annos*
Joulucaesar
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 327 kcal / annos (155g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuutioi uunikylki pieniksi paloiksi. Paista kuumalla pannulla omassa rasvassaan, kunnes pinta saa hieman väriä ja rapeutta. Valuta kuutioista hieman ylimäääristä rasvaa talouspaperin päällä lautasella.
  2. Leikkaa juusto pieniksi tikuiksi tai lastuiksi. Revi salaatti kulhoon ja sekoita joukkoon salaatinkastike.
  3. Lisää salaattiin lihakuutiot, juusto ja karpalot. Sekoita krutongit salaatin joukkoon vasta juuri ennen tarjoilua, jotta ne pysyvät rapeina. Tarjoa salaatti tuoreen leivän kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit käyttää caesariin myös pekonia tai esimerkiksi tähteeksi jäänyttä joulukinkkua. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 11/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 155g100 g

  • 327 kcal1 370 kJ
  • Proteiinia17,5 g
  • Hiilihydraatteja12 g
  • Rasvaa23 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3