Karpalokana
Noin 2,30€/annos.*
4-5 annosta30 - 60 min
Ainekset
4-5 annosta
- 1pkt(760 g)Atria kanan minuuttifileitä, pehmeän pippurinen
- 1rklrypsiöljyä
- 1tlk(2 dl)Pirkka laktoositonta ruokakermaa (15 %)
- 2tuoretta rosmariininoksaa
Valmistus
30 - 60 min- Nosta kanat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen valmistamista. Valuta kanoista enin marinadi pois.
- Ruskista kanojen pinta 2-3 erässä öljyssä pannulla. Siirrä kanat limittäin riviin uunivuokaan. Kaada päälle ruokakerma. Ripottele päälle karpalot ja riivi rosmariinilehdet.
- Kypsennä 175-asteisen uunin alatasolla noin 25 minuuttia, kunnes kanat ovat keskeltä kypsiä. Tarjoa esimerkiksi perunasoseen kanssa.
Kommentoi