• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Juhlapata

Pirkka-koekeittiön testaama juhlapata on taatelinen versio perinteisestä lihapahasta. Tarjoile muusin tai perunoiden kanssa.
Juhlapata
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 118 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat reiluiksi paloiksi.
  2. Kaada vesi padan pohjalle. Lado lihat kerroksittain mausteiden ja kasvisten kanssa pataan. Säästä porsaanlihapalat päällimmäiseksi.
  3. Peitä pata kannella ja hauduta 175-asteessa noin 1 1/2 tuntia. Lisää vettä tarvittaessa kypsennyksen aikana. Lisää taatelit ja kypsennä vielä noin 1/2 tuntia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 118 kcal495 kJ
  • Proteiinia10,9 g
  • Hiilihydraatteja7,42 g
  • Rasvaa5,23 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille7