• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Liha-juurespata karjalanpaistin tapaan

Liha-juurespata karjalanpaistin tapaan -resepti sisältää reilusti juureksia, jotka hautuvat maukkaiksi padan liemessä.
Liha-juurespata karjalanpaistin tapaan
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 70,8 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 2sipulia
    • 2-3porkkanaa
    • 1/2lanttua
    • 1palsternakka
    • 1/2selleriä
    • n. 1tlsuolaa
    • 1tlkokonaisia mauste- tai mustapippureita
    • 1-2laakerinlehteä
    • n. 4dlvettä

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuori ja paloittele sipulit, porkkanat, lanttu, palsternakka ja selleri. Lado lihapalat, juurekset ja mausteet kerroksittain pataan. Kaada pataan vettä niin paljon, että ainekset melkein peittyvät.
  2. Hauduta kannen alla 200 asteessa noin 2 tuntia. Tarjoa liha-juurespadan kanssa keitettyjä perunoita tai perunasosetta. Lisäkkeeksi sopivat myös kaaliraaste ja etikkasäilykkeet, esimerkiksi punajuuri ja kurkku.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 70,8 kcal296 kJ
  • Proteiinia7,44 g
  • Hiilihydraatteja2,53 g
  • Rasvaa3,52 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 25 arvostelua