Liha-juurespata karjalanpaistin tapaan
Liha-juurespata karjalanpaistin tapaan -resepti sisältää reilusti juureksia, jotka hautuvat maukkaiksi padan liemessä.
- 4 annosta
- yli 60 min
- 70,8 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 1rs(800 g)Pirkka karjalanpaistilihoja
- 2sipulia
- 2-3porkkanaa
- 1/2lanttua
- 1palsternakka
- 1/2selleriä
- n. 1tlsuolaa
- 1tlkokonaisia mauste- tai mustapippureita
- 1-2laakerinlehteä
- n. 4dlvettä
Valmistus
yli 60 min- Kuori ja paloittele sipulit, porkkanat, lanttu, palsternakka ja selleri. Lado lihapalat, juurekset ja mausteet kerroksittain pataan. Kaada pataan vettä niin paljon, että ainekset melkein peittyvät.
- Hauduta kannen alla 200 asteessa noin 2 tuntia. Tarjoa liha-juurespadan kanssa keitettyjä perunoita tai perunasosetta. Lisäkkeeksi sopivat myös kaaliraaste ja etikkasäilykkeet, esimerkiksi punajuuri ja kurkku.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Sesongit Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 70,8 kcal296 kJ
- Proteiinia 7,44 g
- Hiilihydraatteja2,53 g
- Rasvaa3,52 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Juurespata on maukasta ja terveellistä kun tulee syödyksi juureksia nauttien.