• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Perinteinen karjalanpaisti

Perinteinen karjalanpaisti on helpoista helpoin ruoka valmistaa. Sen kypsennyksessä ei kuitenkaan kannata kiirehtiä, koska lihapalat mureutuvat pitkään haudutettaessa. N. 1,75€/annos.
Perinteinen karjalanpaisti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 129 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Ota liha huoneenlämpöön noin 1/2 tuntia ennen ruoaksi valmistamista. (Paloittele lihapalat pienemmiksi halutessasi.)
  2. Kuori ja lohko sipulit. Lado pataan kerroksittain lihapaloja, sipulia, suolaa ja pippureita. Kaada vuokaan vettä sen verran, että lihat juuri ja juuri peittyvät.
  3. Kypsennä 175 asteessa noin 2 1/2 tuntia tai kunnes liha on mureaa. Peitä vuoka kypsymisen loppuvaiheessa kannella. Lisää vettä tarvittaessa. Tarjoa karjalanpaisti keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Lisää halutessasi karjalanpaistiin 2-3 porkkanaa paloiteltuna. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 129 kcal542 kJ
  • Proteiinia15,4 g
  • Hiilihydraatteja0,95 g
  • Rasvaa7,36 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille24