• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Liha-palsternakkapata

Liha-palsternakkapata
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • yli 60 min
  • 246 kcal / annos (320g)

Ainekset

5 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuori ja halkaise sipulit. Lado lihat, sipulit ja mausteet kerroksittain pataan. Kaada pataan vettä niin paljon, että ainekset melkein peittyvät. Hauduta 200-asteisessa uunissa tunti.
  2. Kuori ja paloittele porkkanat ja palsternakka reiluiksi lohkoiksi. Lisää juurekset ja 1 dl vettä padan pinnalle. Painele pintaa hieman kauhalla, jotta juurekset peittyvät osittain vedellä. Jatka hauduttamista vielä tunnin ajan. Hienonna halutessasi pinnalle tuoreita yrttejä. Tarjoa liha-palsternakkapata keitettyjen perunoiden kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 320g100 g

  • 246 kcal1 030 kJ
  • Proteiinia25,9 g
  • Hiilihydraatteja8,22 g
  • Rasvaa12,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille