• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Juures-makkarapannu

Juures-makkarapannu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 303 kcal / annos (300g)

Ainekset

5 annosta
    • 300gnakkeja tai lenkkimakkaraa
    • 3Pirkka porkkanaa
    • 1/4lanttua
    • 1parsakaali
    • 1sipuli
    • 4Pirkka perunaa
    • 1rklöljyä
    • n. 3dlvettä
    • 1Pirkka kasvisliemikuutio
    • 1/2tlmustapippuria
    • 2rklsinappia
    • 1dltimjamia ja persiljaa hienonnettuna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Viipaloi kuoritut porkkanat ja kuutioi lanttu. Leikkaa parsakaali pieniksi kukinnoiksi ja paloittele varsi. Kuori ja leikkaa sipuli ohuiksi lohkoiksi. Kuori ja paloittele perunat.
  2. Kiehauta paistokasarissa öljyssä sipuli. Lisää joukkoon porkkanaviipaleet, lanttukuutiot ja perunalohkot. Kaada kasariin vesi. Mausta ruoka liemikuutiolla, pippurilla ja sinapilla. Hauduta noin 5 minuuttia välillä sekoitellen.
  3. Lisää pannulle paloiteltu parsakaali ja hienonnetut mausteyrtit. Anna vihannesten hautua edelleen noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi viipaloidut nakit tai paloiteltu lenkkimakkara. Hauduta vielä noin 5 minuuttia. Hienonna pinnalle timjamia ja persiljaa. Tarjoa maustekurkkujen ja tomaattilohkojen kanssa.

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 303 kcal1 270 kJ
  • Proteiinia12 g
  • Hiilihydraatteja16,8 g
  • Rasvaa18,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3