Juures-makkarapannu
- Annosmäärä5 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Juures-makkarapannu maistuu monissa tilanteissa.
Ainekset
5 annosta
300 g | nakkeja tai lenkkimakkaraa tai |
3 | Pirkka porkkanaa tai |
1/4 | lanttua tai |
1 | parsakaali tai |
1 | sipuli tai |
4 | Pirkka perunaa tai |
1 rkl | öljyä tai |
n. 3 dl | vettä tai |
1 | Pirkka kasvisliemikuutio tai |
1/2 tl | mustapippuria tai |
2 rkl | sinappia tai |
1/2 dl | timjamia hienonnettuna tai |
1/2 dl | persiljaa hienonnettuna tai |
Valmistus
30 - 60 min
Huomasithan, että voit vaihenumeroa klikkaamalla merkitä työvaiheet tehdyksi.
Viipaloi kuoritut porkkanat ja kuutioi lanttu. Leikkaa parsakaali pieniksi kukinnoiksi ja paloittele varsi. Kuori ja leikkaa sipuli ohuiksi lohkoiksi. Kuori ja paloittele perunat.
Kiehauta paistokasarissa öljyssä sipuli. Lisää joukkoon porkkanaviipaleet, lanttukuutiot ja perunalohkot. Kaada kasariin vesi. Mausta ruoka liemikuutiolla, pippurilla ja sinapilla. Hauduta noin 5 minuuttia välillä sekoitellen.
Lisää pannulle paloiteltu parsakaali ja hienonnetut mausteyrtit. Anna vihannesten hautua edelleen noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi viipaloidut nakit tai paloiteltu lenkkimakkara. Hauduta vielä noin 5 minuuttia. Hienonna pinnalle timjamia ja persiljaa. Tarjoa maustekurkkujen ja tomaattilohkojen kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta