• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Makkara-vihannespannu

Makkara-vihannespannu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 120 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1pkt(300-400 g)Pirkka grilli- tai lenkkimakkaraa tai nakkeja
    • 4porkkanaa
    • 1parsakaali
    • 1iso sipuli
    • tai
    • 3nippusipulia varsineen
    • 2rklöljyä
    • 1tlsuolaa
    • 1/2tlmustapippuria
    • tuoretta korianteria tai basilikaa

Kastike

    • 1tlk(2 dl)Pirkka kasvirasvasekoitetta
    • 1/2dlPirkka sinappia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Viipaloi kuoritut grillimakkarat ja porkkanat. Leikkaa parsakaali pieniksi kukinnoiksi ja paloittele varsi. Halkaise ja viipaloi sipulit. Ruskista makkarat kevyesti ja siirrä ne lautaselle.
  2. Kiehauta paistokasarissa öljyssä porkkanat, sipulit ja parsakaalit. Hauduta noin 5 minuuttia välillä sekoitellen.
  3. Lisää pannulle pariisinperunat. Mausta suolalla ja pippurilla ja anna vihannesten hautua juuri ja juuri pehmeiksi eli noin 10 minuuttia.
  4. Lisää lopuksi makkarapalat ja kuumenna. Sekoita kastikeainekset ja kaada pannulle vihannesten ja makkaran päälle. Hienonna pinnalle korianteria tai basilikaa. Tarjoa Pirkka patongin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 120 kcal503 kJ
  • Proteiinia4,44 g
  • Hiilihydraatteja7,41 g
  • Rasvaa8,02 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille