Makkara-vihannespannu
Makkara-vihannespannu on täyttävä ja herkullinen ruoka. Pannu valmistuu nopeasti ja saa makua vihanneksista.
4 annosta30 - 60 min120 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(300-400 g)Pirkka grilli- tai lenkkimakkaraa tai nakkeja
- 4porkkanaa
- 1parsakaali
- 1iso sipuli tai
- 3nippusipulia varsineen
- 2rklöljyä
- 400gpariisinperunoita
- 1tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
- tuoretta korianteria tai basilikaa
Kastike
- 1tlk(2 dl)Pirkka kasvirasvasekoitetta
- 1/2dlPirkka sinappia
Valmistus
30 - 60 min- Viipaloi kuoritut grillimakkarat ja porkkanat. Leikkaa parsakaali pieniksi kukinnoiksi ja paloittele varsi. Halkaise ja viipaloi sipulit. Ruskista makkarat kevyesti ja siirrä ne lautaselle.
- Kiehauta paistokasarissa öljyssä porkkanat, sipulit ja parsakaalit. Hauduta noin 5 minuuttia välillä sekoitellen.
- Lisää pannulle pariisinperunat. Mausta suolalla ja pippurilla ja anna vihannesten hautua juuri ja juuri pehmeiksi eli noin 10 minuuttia.
- Lisää lopuksi makkarapalat ja kuumenna. Sekoita kastikeainekset ja kaada pannulle vihannesten ja makkaran päälle. Hienonna pinnalle korianteria tai basilikaa. Tarjoa Pirkka patongin kanssa.
Kategoriat
Ravintosisältö per 100 g
- 120 kcal503 kJ
- Proteiinia 4,44 g
- Hiilihydraatteja7,41 g
- Rasvaa8,02 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi