Kevätkaali-bratwurstikeittoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kevätkaali-bratwurstikeitto

Kaali-makkarakeitto maistuu niin arkena kuin viikonloppuna.

Ainekset

6 annosta
    • 1,3lvettä
    • 2kasvisliemikuutiota
    • 5maustepippuria
    • 200gtuoreita paloiteltuja keittojuureksia (porkkanaa,
    • lanttua
    • selleriä
    • purjoa
    • persiljaa
    • 1sipuli
    • 3valkosipulinkynttä viipaleina
    • 300gkevätkaalia tai savoijinkaalia
    • 2tlmeiramia
    • 400gbratwursteja
    • nippupersiljaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuumenna liemi, lisää pippurit ja keittojuurekset sokeripalan kokoisina paloina. Hienonna sipuli ja viipaloi valkosipulinkynnet keittoon.
  2. Lisää huuhdottu ja kuutioitu kaali kattilaan ja hauduta noin 20 minuuttia. Kaalin ja juuresten pitää olla pehmeitä. Mausta keitto meiramilla.
  3. Paloittele makkarat ja paahda kuumalla pannulla, jotta pinta saa väriä ja lisää keittoon. Anna kiehua vielä hetken aikaa ja lisää keittoon hienonnettua persiljaa. Tarjoa keiton kanssa tuoretta leipää.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille8 arvostelua