• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kevätkaali-bratwurstikeitto

Kevätkaali-bratwurstikeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 220 kcal / annos (360g)

Ainekset

6 annosta
    • 1,3lvettä
    • 2kasvisliemikuutiota
    • 5maustepippuria
    • 200gtuoreita paloiteltuja keittojuureksia (porkkanaa,
    • lanttua, selleriä, purjoa, persiljaa)
    • 1sipuli
    • 3valkosipulinkynttä viipaleina
    • 300gkevätkaalia tai savoijinkaalia
    • 2tlmeiramia
    • 400gbratwursteja
    • nippupersiljaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuumenna liemi, lisää pippurit ja keittojuurekset sokeripalan kokoisina paloina. Hienonna sipuli ja viipaloi valkosipulinkynnet keittoon.
  2. Lisää huuhdottu ja kuutioitu kaali kattilaan ja hauduta noin 20 minuuttia. Kaalin ja juuresten pitää olla pehmeitä. Mausta keitto meiramilla.
  3. Paloittele makkarat ja paahda kuumalla pannulla, jotta pinta saa väriä ja lisää keittoon. Anna kiehua vielä hetken aikaa ja lisää keittoon hienonnettua persiljaa. Tarjoa keiton kanssa tuoretta leipää.

Ravintosisältö perannos 360g100 g

  • 220 kcal918 kJ
  • Proteiinia10,1 g
  • Hiilihydraatteja7,2 g
  • Rasvaa14,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1