Juuressipsit
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Kauniit itse tehdyt juuressipsit ovat maukkaita ja rapeita herkkuja. Kokeile myös perunasta!
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
- 200 g porkkanaa
- 200 g palsternakkaa
- 200 g punajuuria
- suolaa
Paistamiseen
- 1 plo (9 dl) Pirkka rypsiöljyä
Valmistus
30 - 60 min
- Kuori juurekset ja leikkaa ne mahdollisimman ohuiksi lastuiksi mandoliinin tai kuorimaveitsen avulla. Pidä punajuurilastut erillään, jotta ne eivät värjää muita juureksia.
- Kuumenna öljy padassa tai kattilassa 150–160-asteiseksi. Uppopaista juuressipsejä kuumassa öljyssä pienissä erissä 3–4 minuuttia, kunnes ne ovat muuttuneet rapeiksi. Tarkkaile öljyn lämpötilaa paistamisen aikana. Kypsennä punajuurilastut viimeisenä.
- Nosta juuressipsit reikäkauhalla hetkeksi valumaan talouspaperin päälle. Mausta sipsit halutessasi suolalla. Tarjoa heti, sillä sipsit eivät kestä rapeina pitkään säilytettäessä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- Video30 - 60 min3,9(101 arviota)
- yli 60 min3,3(18 arviota)
- yli 60 min3,3(70 arviota)
- yli 60 min4,0(46 arviota)
- 30 - 60 min3,5(16 arviota)
- 30 - 60 min4,2(37 arviota)
- 30 - 60 min3,6(13 arviota)
- Video30 - 60 min3,5(59 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,7 (11 arviota)