Juustoiset kanahodarit
- Annosmäärä8 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Kananmunaton
Broilerinjauhelihalla täytetyt juustoiset hodarit maistuvat kaikille. Kokeile myös muita herkullisia täytteitä.
- Kananmunaton
Ainekset
8 annosta
2 pkt (à 240 g /4 kpl) | tai |
1 rs (400 g) | tai |
1/2 rkl | öljyä tai |
2 rkl | tai |
1/2 dl | vettä tai |
1 prk (250 g) | tai |
100 g | tai |
100 g | Pirkka kirsikkatomaatteja tai miniluumutomaatteja tai |
n. 50 g | punasipulia tai |
Lisäksi | |
---|---|
tai | |
tai |
Ravintosisältö
Energia | 921 kJ / 217 kcal |
Rasva | 9 g |
Hiilihydraatit | 22 g |
Proteiini | 12 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
Ruskista jauheliha pannulla rasvassa. Sekoita joukkoon mausteseos ja vesi. Lisää sulatejuusto vähän kerrallaan. Anna juuston sulaa ja sekoita jauhelihaseos tasaiseksi.
Viipaloi suippopaprika ja leikkaa tomaatit lohkoiksi. Kuori ja hienonna punasipuli.
Kuumenna sämpylät ja täytä ne jauhelihaseoksella, paprikalla, tomaateilla ja punasipulilla. Ripottele pinnalle korianteria ja murskattuja maissilastuja.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta