JuustokeittoReseptin teki kumppani

Juustokeitto

  • 30 - 60 min

Ainekset

    • 1llihalientä, vähäsuolaista
    • 250gsulatejuustoa
    • 50gsinihomejuustoa
    • 2tlyrttimaustesekoitusta
    • 0,5tljauhettua muskottipähkinää
    • 2-3valkosipulin kynttä murskattuna
    • 2-3rklpuolikarkeita vehnäjauhoja
    • 2dlkahvikermaa
    • 1ruukkubasilikaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Mittaa lihaliemi ja juustot kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kunnes juustot ovat sulaneet liemeen.
  2. Lisää yrttimauste, muskottipähkinä, murskatut valkosipulin kynnet ja kermaan sekoitetut vehnäjauhot. Keitä 5 minuuttia.
  3. Silppua tuore basilika keiton joukkoon. Tarjoa paahtoleivän tai patongin kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille