Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
MascarponerisottoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Mascarponerisotto

Upean täyteläinen mascarponerisotto on juhlavaa syötävää! Rapsakat pikkukaprikset viimeistelevät kermaiset annokset hurmaaviksi. Noin 1,75€/annos.*

Ainekset

6 annosta

Rapeat kaprikset

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja hienonna salottisipulit sekä valkosipulinkynnet. Kuumenna vesi erillisessä kattilassa kiehuvaksi ja sekoita fondi joukkoon.
  2. Kuullota sipulit paistokasarissa voissa. Lisää riisi ja kuullota, kunnes riisi muuttuu lasimaiseksi. Kaada viini pannulle ja kiehauta. Lisää kuumaa kasvislientä desi pari kerrallaan riisin joukkoon. Lisää lientä vasta, kun edellinen liemi on imeytynyt riisiin. Jatka, kunnes riisi on juuri ja juuri kypsää ja risotto löysää ja mehevää. Aikaa kuluu 20-25 minuuttia.
  3. Valmista koristeeksi kaprikset. Valuta kaprikset hyvin siivilässä. Kuumenna oliiviöljy pannulla, lisää kaprikset ja kuumenna sekoitellen, kunnes kaprikset muuttuvat rapeiksi. Voit aluksi pitää pannun päällä kantta, jos öljy roiskuu. Siirrä pois levyltä.
  4. Sekoita risottoon sitruunanmehu ja -kuoriraaste, mascarpone, parmesaani ja timjami. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.
  5. Jaa risotto lautasille ja koristele kapriksilla ja mustapippurilla. Tarjoa heti.

Katso video

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin