Juustosalaatti emmentalista ja paahdetuista viinirypäleistä
Paahdetut viinirypäleet ja saksanpähkinät kruunaavat emmental-juustosalaatin.
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 200gsiemenettömiä vihreitä viinirypäleitä
- 100gsaksanpähkinöitä
- 2rkljuoksevaa hunajaa
- 200gemmentalia
- 1kurkku
- 150gsalaattisekoitusta
- 2rkloliiviöljyä
- 2rklbalsamietikkakastiketta
Valmistus
alle 30 min- Kuumenna uuni 200 asteeseen. Paahda viinirypäleitä uunissa noin 10 minuuttia.
- Levitä saksanpähkinät leivinpaperille uunipellille ja paahda uunissa viisi minuuttia. Sekoita joukkoon hunaja ja jatka paahtamista 3 minuuttia.
- Leikkaa emmental-juusto kuutioiksi. Leikkaa kurkku pitkittäin puoliksi ja ohuiksi viipaleiksi.
- Sekoita salaattikulhossa salaattisekoitus ja kurkku. Asettele salaatin päälle juustokuutiot, viinirypäleet ja pähkinät. Viimeistele salaatti oliiviöljyllä ja balsamietikkakastikkeella.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Risumies69