• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Juustosalaatti emmentalista ja paahdetuista viinirypäleistäReseptin teki kumppani

Juustosalaatti emmentalista ja paahdetuista viinirypäleistä

Paahdetut viinirypäleet ja saksanpähkinät kruunaavat emmental-juustosalaatin.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 200gsiemenettömiä vihreitä viinirypäleitä
    • 100gsaksanpähkinöitä
    • 2rkljuoksevaa hunajaa
    • 200gemmentalia
    • 1kurkku
    • 150gsalaattisekoitusta
    • 2rkloliiviöljyä
    • 2rklbalsamietikkakastiketta

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Paahda viinirypäleitä uunissa noin 10 minuuttia.
  2. Levitä saksanpähkinät leivinpaperille uunipellille ja paahda uunissa viisi minuuttia. Sekoita joukkoon hunaja ja jatka paahtamista 3 minuuttia.
  3. Leikkaa emmental-juusto kuutioiksi. Leikkaa kurkku pitkittäin puoliksi ja ohuiksi viipaleiksi.
  4. Sekoita salaattikulhossa salaattisekoitus ja kurkku. Asettele salaatin päälle juustokuutiot, viinirypäleet ja pähkinät. Viimeistele salaatti oliiviöljyllä ja balsamietikkakastikkeella.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 18 arvostelua