• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Juustosalaatti päärynä-vinaigrettekastikkeella

Juustosalaatti päärynä-vinaigrettekastikkeella
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 330 kcal / annos (210g)

Ainekset

4 annosta

Kastike

    • 1/2päärynää
    • 1salottisipuli
    • 2rkloliiviöljyä
    • 1 1/2rklsitruunanmehua
    • mustapippuria
    • sormisuolaa
    • tuoretta basilikaa hienonnettuna

Valmistus

alle 15 min
  1. Valmista ensin kastike. Kuutioi kuorittu päärynä. Hienonna sipuli mahdollisimman pieniksi kuutioiksi. Sekoita niiden joukkoon muut ainekset.
  2. Levitä salaattisekoitus laakealle vadille. Pirskota salaatin joukkoon puolet kastikkeesta. Suikaloi kurkku, tomaatit, päärynä ja juusto. Levitä ainekset salaatin päälle. Paahda pähkinät kuivalla pannulla kullanruskeiksi. Koristele salaatti pähkinöillä.
  3. Kaada salaatin päälle loppu kastike. Tarjoa iltaruokana lämpimän leivän kanssa.

Ravintosisältö perannos 210g100 g

  • 330 kcal1 380 kJ
  • Proteiinia15 g
  • Hiilihydraatteja10 g
  • Rasvaa26 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille