Lapin porosalaatti
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Gluteeniton
Lapin porosalaatti on juhlava ja herkullinen tarjottava, joka valmistuu helposti. Siinä maistuvat juustoleipä, kylmäsavuporo ja puolukat.
- Gluteeniton
Ainekset
4 annosta
- n. 200 g Pirkka jäävuori- tai jääsalaattia
- 1 ruukku rucolaa
- 2 (200 g) tomaattia
- 10 cm:n pala kurkkua
- 200 g leipäjuustoa
- 100 g Pirkka Parhaat poron kylmäsavupaistia
- 1/2 dl puolukoita (pakaste)
Kastike
- 2 rkl öljyä
- 2 rkl omena- tai valkoviinietikkaa
- 1 tl juoksevaa hunajaa
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
Ravintosisältö
- Energia633 kJ / 151 kcal
- Rasva8,4 g
- josta tyydyttynyttä3,3 g
- Hiilihydraatit7 g
- josta sokereita6,9 g
- Proteiini9,6 g
- Suola0,6 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 15 min
- Huuhdo ja valuta salaatit. Revi ne laakealle vadille. Lohko tomaatit, kuutioi kurkku ja paloittele leipäjuusto. Asettele paloitellut ainekset salaattipedille.
- Leikkaa poroviipaleet puoliksi ja kiedo ne rullille salaatin päälle. Koristele puolukoilla.
- Sekoita öljy, etikka, hunaja ja mausteet keskenään ja pirskottele kastike salaatin päälle.
Vinkki! Kastikkeeksi sopii myös Pirkka balsamietikkakastike.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,0(3 arviota)
- 30 - 60 min3,5(26 arviota)
- 30 - 60 min4,2(16 arviota)
- 30 - 60 min2,3(3 arviota)
- alle 15 min4,0(1 arvio)
- yli 60 min5,0(5 arviota)
- yli 60 min4,6(26 arviota)
- alle 15 min4,1(41 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (12 arviota)
- Nainen -711 vuosi sittenMeidän perinnesalaatti joulupöydässä vuodesta toiseen. Puolukka tuo täydellisen kirpakan maun. Rucolan olen vaihtanut jäävuorisalaatiksi.