• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Lapin porosalaatti

Lapin porosalaatti on juhlava ja herkullinen tarjottava, joka valmistuu helposti. Siinä maistuvat juustoleipä, kylmäsavuporo ja puolukat. N. 3,35€/annos*.
Lapin porosalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 298 kcal / annos (240g)

Ainekset

4 annosta

Kastike

    • 2rklöljyä
    • 2rklomena- tai valkoviinietikkaa
    • 1tljuoksevaa hunajaa
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria

Valmistus

alle 15 min
  1. Huuhdo ja valuta salaatit. Revi ne laakealle vadille. Lohko tomaatit, kuutioi kurkku ja paloittele leipäjuusto. Asettele paloitellut ainekset salaattipedille.
  2. Leikkaa poroviipaleet puoliksi ja kiedo ne rullille salaatin päälle. Koristele puolukoilla.
  3. Sekoita öljy, etikka, hunaja ja mausteet keskenään ja pirskottele kastike salaatin päälle.

Tiesitkö että...

Vinkki! Kastikkeeksi sopii myös Pirkka balsamietikkakastike. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 240g100 g

  • 298 kcal1 250 kJ
  • Proteiinia20,9 g
  • Hiilihydraatteja6,7 g
  • Rasvaa19,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua