• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lohisalaatti ja katkarapuaioli

Lohisalaatti ja katkarapuaioli
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 310 kcal / annos (230g)

Ainekset

4 annosta

Kastike

    • 1rklPirkka ekstra neitsytoliiviöljyä
    • 1rklvalkoista balsamiviinietikkaa
    • suolaa
    • mustapippuria
    • sokeria

Valmistus

alle 15 min
  1. Nostele salaattisekoituksen joukkoon keskenään sekoitetut kastikeainekset. Lohko tomaatit ja paloittele kurkku. Halkaise, kuori ja viipaloi avokado. Poista lohesta nahka ja leikkaa se neljään osaan.
  2. Jaa salaattisekoitus annoslautasille. Asettele kasvikset salaatin päälle. Nosta päälle lohipalat.
  3. Sekoita sulatetut ja valutetut katkaravut aiolin ja tillin kanssa kulhossa. Lusikoi katkarapuaiolia lohipalojen päälle.
  4. Tarjoa lisäksi leipää.

Ravintosisältö perannos 230g100 g

  • 310 kcal1 300 kJ
  • Proteiinia21 g
  • Hiilihydraatteja6 g
  • Rasvaa23 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille