Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Lohisalaatti ja katkarapuaioliTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Lohisalaatti ja katkarapuaioli

Lohisaalaatti katkarapuaiolilla on herkullinen ja juhlava alkuruoka. Suurempana annoksena salaatti on oiva valinta lounaaksi!

Ainekset

4 annosta

Kastike

Valmistus

alle 15 min
  1. Nostele salaattisekoituksen joukkoon keskenään sekoitetut kastikeainekset. Lohko tomaatit ja paloittele kurkku. Halkaise, kuori ja viipaloi avokado. Poista lohesta nahka ja leikkaa se neljään osaan.
  2. Jaa salaattisekoitus annoslautasille. Asettele kasvikset salaatin päälle. Nosta päälle lohipalat.
  3. Sekoita sulatetut ja valutetut katkaravut aiolin ja tillin kanssa kulhossa. Lusikoi katkarapuaiolia lohipalojen päälle.
  4. Tarjoa lisäksi leipää.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille3 arvostelua