• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Linssi-porkkanakastike ja nuudelit

Linssi-porkkanakastike ja nuudelit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta
    • 1sipuli
    • 2valkosipulinkynttä
    • 2porkkanaa
    • 2rklöljyä
    • 2dlpunaisia linssejä
    • 3dlPirkka appelsiinitäysmehua
    • 4dlvettä
    • 1tlsuolaa
    • 1/2tlrouhittua mustapippuria

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta porkkanat karkealla terällä.
  2. Kuumenna öljy kasarissa ja kuullota sipulit. Sekoita joukkoon currytahna. Lisää porkkanaraaste.
  3. Huuhdo ja valuta linssit siivilässä. Lisää linssit, appelsiinitäysmehu ja vesi.
  4. Mausta suolalla ja pippurilla. Hauduta kannen alla 15 minuuttia, jotta linssit pehmenevät. Keitä kastikkeen lisäksi nuudeleita pakkauksen ohjeen mukaan.

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 480 kcal2 010 kJ
  • Proteiinia17 g
  • Hiilihydraatteja80 g
  • Rasvaa10 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille6