Punainen curry
Thaimaalainen punainen curry syntyy helposti valmiin currytahnan avulla. Noin 2,20€/annos.
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1rklöljyä
- 1ps(70 g)DeSiam punaista currytahnaa
- 1ps(180 g)DeSiam kookosmaitoa
- 1dlvettä
- 1(170 g)punainen paprika
- 1/2rs(à 250 g)kirsikkatomaatteja
- 1/2-1tlsuolaa
- tuoretta korianteria
Valmistus
alle 30 min- Kuumenna öljy kasarissa. Lisää currytahna ja kuumenna. Sekoita joukkoon broilerin fileesuikaleet.
- Puhdista ja suikaloi paprika. Lisää kookosmaito, vesi, pavut ja paprikat kasariin. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 5 minuuttia.
- Lisää kirsikkatomaatit. Maista kastiketta ja lisää suolaa makusi mukaan. Ripottele päälle tuoretta korianteria ja tarjoa jasmiiniriisin kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Hyvä ja helppo resepti!
Voiko tässä broilerin sijaan käyttää kalkkunaa?
Polina Belov, voit hyvin käyttää curryyn kalkkunaa broilerin sijaan.
Olipa helppo ja nopea. Pakastepapujen sijaan käytin tuoreita, currytahna ja kookosmaitokin olivat Pirkkaa, jolloin määriäkin piti miettiä vähän uusiksi. Tosi hyvää tuli!
Oli helppo.
näyttää helpolta