
Italialainen vihanneskeitto
Tarjoa herkullisen kasviskeiton kanssa pehmeää maalaiskauraleipää.
n. 6 annosta30 - 60 min180 kcal / annos (400g)
Ainekset
n. 6 annosta
- 1(150 g)purjo
- 1(100 g)sipuli
- 3valkosipulinkynttä
- 1/4lohko (n. 400 g)valkokaalia
- 2(200 g)porkkanaa
- 2rkloliiviöljyä
- n. 1 1/4lvettä
- 2Knorr Fond "du Chef" kasvisannosfondia
- 1tltimjamia
- 1tlrosmariinia
- ripaussuolaa ja mustapippuria
- 1tlk(380 g)Pirkka kikherneitä
Pinnalle
- 1-2dlpersiljaa hienonnettuna
- 2(200 g)tuoretta tomaattia
Lisäksi
- Pirkka maalaiskauraleipää
- oliiviöljyä
- parmesaania raastettuna
Valmistus
30 - 60 min- Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo. Kuori ja lohko sipuli. Hienonna valkosipulinkynnet ja chilipalko, josta on poistettu siemenet. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi ja kuoritut porkkanat sekä lehtisellerit viipaleiksi.
- Kiehauta kattilassa öljyssä purjo, sipuli, valkosipuli ja chili. Lisää joukkoon kaali, porkkanat ja lehtiselleri. Kaada päälle vesi. Lisää fondit, tomaattipyree ja mausteet. Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä noin 1/2 tuntia.
- Lisää keittoon valutetut kikherneet ja kuumenna kiehuvaksi. Ripottele keiton pinnalle runsaasti persiljaa ja kuutioitua tomaattia.
- Sivele maalaisleipäviipaleet oliiviöljyllä ja ripottele pinnalle parmesaaniraastetta. Lämmitä leipiä uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia.
Katso video
Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 400g100 g
- 180 kcal754 kJ
- Proteiinia NaN g
- HiilihydraattejaNaN g
- Rasvaa8 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi