Kaali-makkarapannu
Savupaprikalla maustettu kaali-makkarapannu maistuu isommallekin porukalle tai kahtena päivänä peräkkäin, koska se vain paranee maustuessaan. Noin 2,50€/annos.
- 6-8 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
6-8 annosta
- 2pkt(à 230 g)HK Maakarit Nürnbergin Günther -makkaraa
- 1 1/2kgkerä- eli valkokaalia
- 3(400 g)sipulia
- 6valkosipulinkynttä
- 3rklöljyä
- 1 1/2tlsavupaprikajauhetta
- 1 1/2tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
- 1ruukkutuoretta lehtipersiljaa hienonnettuna
- 1ruukkutuoretta oreganoa hienonnettuna
Lisäksi
- 2prk(á 120 g)Pirkka smetanaa
- 2tlsriracha-chilikastiketta
Valmistus
30 - 60 min- Viipaloi makkarat. Suikaloi kaali. Kuori ja hienonna sipulit.
- Kuumenna öljy suuressa paistokasarissa tai wokkipannussa.
- Lisää sipulit ja kääntele hetken. Lisää makkarat ja paista, kunnes ne saavat hieman väriä.
- Lisää pannuun kaalit ja kuivamausteet. Jatka paistamista 10-15 minuuttia, kunnes kaalit ovat sopivan pehmeitä ja saaneet hieman väriä.
- Lisää lopuksi lehtipersilja ja oregano ja kääntele.
- Sekoita srirachakastike smetanan joukkoon ja tarjoa kaali-makkarapannun kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
En ole vielä ehtinyt tehdä tätä kaali Makkara pannua vaikuttaa mielekkäältä.
Todella hyvää. Kaali neutralisoi voimakkaat maut, mutta potkua löytyi. Inhoan kaaliruokia, mutta tykkäsin tästä kun vain käytin kaalet pannulla