• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Kaali-makkarapannuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kaali-makkarapannu

Savupaprikalla maustettu kaali-makkarapannu maistuu isommallekin porukalle tai kahtena päivänä peräkkäin, koska se vain paranee maustuessaan. Noin 2,50€/annos.

  • 6-8 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

6-8 annosta
    • 2pkt(à 230 g)HK Maakarit Nürnbergin Günther -makkaraa
    • 1 1/2kgkerä- eli valkokaalia
    • 3(400 g)sipulia
    • 6valkosipulinkynttä
    • 3rklöljyä
    • 1 1/2tlsavupaprikajauhetta
    • 1 1/2tlsuolaa
    • 1/2tlmustapippuria
    • 1ruukkutuoretta lehtipersiljaa hienonnettuna
    • 1ruukkutuoretta oreganoa hienonnettuna

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Viipaloi makkarat. Suikaloi kaali. Kuori ja hienonna sipulit.
  2. Kuumenna öljy suuressa paistokasarissa tai wokkipannussa.
  3. Lisää sipulit ja kääntele hetken. Lisää makkarat ja paista, kunnes ne saavat hieman väriä.
  4. Lisää pannuun kaalit ja kuivamausteet. Jatka paistamista 10-15 minuuttia, kunnes kaalit ovat sopivan pehmeitä ja saaneet hieman väriä.
  5. Lisää lopuksi lehtipersilja ja oregano ja kääntele.
  6. Sekoita srirachakastike smetanan joukkoon ja tarjoa kaali-makkarapannun kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 43 arvostelua