Kaali-makkarapannuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kaali-makkarapannu

  • Annosmäärä6–8 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton
Savupaprikalla maustettu kaali-makkarapannu maistuu isommallekin porukalle tai kahtena päivänä peräkkäin, koska se vain paranee maustuessaan.
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton

Ainekset

6–8 annosta
2 pkt (à 230 g)
 
tai
1 1/2 kg
 
kerä- eli valkokaalia
tai
3 (400 g)
 
sipulia
tai
6
 
valkosipulinkynttä
tai
3 rkl
 
öljyä
tai
1 1/2 tl
 
savupaprikajauhetta
tai
1 1/2 tl
 
suolaa
tai
1/2 tl
 
mustapippuria
tai
1 ruukku
 
tuoretta lehtipersiljaa hienonnettuna
tai
1 ruukku
 
tuoretta oreganoa hienonnettuna
tai

Lisäksi

2 prk (á 120 g)
 
tai
2 tl
 
sriracha-chilikastiketta
tai

Ravintosisältö

Energia
1 014 kJ / 244 kcal
Rasva
19,3 g
josta tyydyttynyttä
7,8 g
Hiilihydraatit
8,9 g
josta sokereita
8,2 g
Proteiini
6,9 g
Suola
1,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min

Viipaloi makkarat. Suikaloi kaali. Kuori ja hienonna sipulit.

Kuumenna öljy suuressa paistokasarissa tai wokkipannussa.

Lisää sipulit ja kääntele hetken. Lisää makkarat ja paista, kunnes ne saavat hieman väriä.

Lisää pannuun kaalit ja kuivamausteet. Jatka paistamista 10–15 minuuttia, kunnes kaalit ovat sopivan pehmeitä ja saaneet hieman väriä.

Lisää lopuksi lehtipersilja ja oregano ja kääntele.

Sekoita srirachakastike smetanan joukkoon ja tarjoa kaali-makkarapannun kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • HK Maakarit Nürnberg Günther 230g
    Etuhinta 4,29/kpl
    18,65/kg
    norm. 4,99/kpl (21,70/kg)
  • Pirkka smetana 35% 120g laktoositon
    Hinta 1,29/kpl
    10,75/kg
  • K-Menu sipuli 500g Suomi 2lk
    Hinta 0,79/kpl
    1,58/kg
  • Sipuli 500g luomu NL/EG 2 lk
    Hinta 1,89/kpl
    3,78/kg
  • Valkosipuli 100g Espanja 1lk
    Hinta 1,09/kpl
    10,90/kg
  • Järvikylä Lehtipersilja rasia 20g
    Hinta 2,49/kpl
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,4 (83 arviota)

  • Harry T.
    3 vuotta sitten
    En ole vielä ehtinyt tehdä tätä kaali Makkara pannua vaikuttaa mielekkäältä.
  • Taru
    4 vuotta sitten
    Todella hyvää. Kaali neutralisoi voimakkaat maut, mutta potkua löytyi. Inhoan kaaliruokia, mutta tykkäsin tästä kun vain käytin kaalet pannulla