• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kaaliraasteohukaiset

Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin kasvisruokaresepti vain noin 0,50 €/annos.
Kaaliraasteohukaiset
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

n. 20 kpl
    • n. 200gvalkokaalia
    • 2dlmaitoa
    • 1dlvehnäjauhoja
    • 2kananmunaa
    • 1/2tlsuolaa
    • juoksevaa margariinia

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Raasta kaali raastinraudan karkeimmalla terällä, kuitenkin niin, että raaste on mehevää.
  2. Sekoita kulhossa maito ja vehnäjauhot. Lisää joukkoon kananmunat, meirami, suola ja kaaliraaste. Kuumenna ohukaispannussa rasva ja paista seoksesta pieniä, ohuita ohukaisia. Taikinasta tulee noin 20 kappaletta. Tarjoa puolukkahillon kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Jos käytät kiinteää talvikaalia, lisää taikinaan maun vuoksi 1 rkl siirappia. Varhaiskaali on makoisaa eikä tarvitse siirappilisäystä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 87,6 kcal367 kJ
  • Proteiinia4,98 g
  • Hiilihydraatteja10,9 g
  • Rasvaa2,59 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille12