• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kasvispihvit ja vuohenjuustokastike

Kasvisraasteista valmistetut kasvispihvit saavat mehevyyttä ja väriä myös juustoraasteesta.
Kasvispihvit ja vuohenjuustokastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

5 annosta

Paistamiseen

Vuohenjuustokastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja raasta porkkana sekä palsternakka karkeaksi raasteeksi. Hienonna kaali. Kuori ja hienonna sipuli.
  2. Sekoita kulhossa raasteet, jauhot, juustoraaste, munat ja maito. Mausta ja sekoita hyvin.
  3. Murskaa haarukalla vuohenjuustokuutiot ja sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Laita kylmään maustumaan.
  4. Kuumenna (lettu)pannu ja nostele taikinaa pannulle (n. 1/2 dl/pihvi) ja paista rasvassa miedolla lämmöllä noin 4 minuuttia/puoli. Pihvejä tulee noin 24 kpl. (Voit paistaa pihvit myös uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia. Käännä pihvit lastalla paiston puolivälissä, niin saat pihveille kauniin paistopinnan.) Tarjoa pihvit esimerkiksi keitettyjen perunoiden kanssa.

Ravintosisältö perannos 150g100 g

  • 130 kcal545 kJ
  • Proteiinia7 g
  • Hiilihydraatteja10 g
  • Rasvaa7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3