Kääretorttu
Kääretorttu syntyy helposti ja nopeasti vain muutamasta aineksesta ja täytteeksi riittää yksinkertaisimmillaan lempihillosi!
12 viipalettayli 60 min
Ainekset
12 viipaletta
- 1 1/2dlsokeria
Täyte
- 1tlk(2 dl)Pirkka laktoositonta vispikermaa
- 1prk(250 g)Pirkka rasvatonta, mietoa maitorahkaa
- 1rklsokeria
Valmistus
yli 60 min- Vaahdota munat ja sokeri. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet kevyesti käännellen.
- Levitä taikina leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 6 minuuttia.
- Kumoa kypsä pohja sokeroidulle leivinpaperille. Irrota paistopaperi tortun pinnalta. Anna jäähtyä.
- Levitä hillo tortun pinnalle. Vatkaa kerma napakaksi vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka ja sokerit.
- Levitä täyte jäähtyneen torttulevyn päälle ja kääri rullaksi. Kääri torttu leivinpaperiin ja nosta jääkaappiin maustumaan tunniksi.
- Nauti kääretorttu hyvän kahvin kanssa.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Kommentoi
Maku mainio, mutta resepti ainakin meidän uunipellille reseptin saa tehdä tuplana.
Nice
Elämäni ensimmäinen kääretorttu, helppo ja hyvä ohje👍
Meillä toimii
Ihan hyvä mutta miksi Tuola lukee alle 30 minuutissa sitten alhaalla pane pariksi tunniksi jääkaappiin?
A.v, kiitos hyvästä huomiosta. Korjaamme valmitusajan oikeaksi.