• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kabanossia italialaisittain

Helpoksi arkiruuaksi valmistuu alle puolessa tunnissa pastaa kabanossiviipaleilla.
Kabanossia italialaisittain
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 706 kcal / annos (240g)

Ainekset

4 annosta
    • 400gHK Kabanossi grillibalkan -makkaraa, kuoreton
    • 1iso punasipuli
    • juoksevaa rasvaseosta

Kastike

    • 2dlruokakermaa
    • 2-3valkosipulinkynttä
    • 1/2tlmustapippuria
    • ripauscayennepippuria
    • 1/2-1dlbasilikaa hienonnettuna
    • 1dlpersiljaa hienonnettuna
    • 1/2tlsuolaa

Koristeeksi

    • basilikanlehtiä
    • tomaattilohkoja

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä tagliatelle pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Leikkaa makkara noin 1/2 cm:n viipaleiksi ja sipuli renkaiksi. Ruskista sipuli- ja makkaraviipaleet pannulla.
  2. Kastiketta varten kuumenna kerma ja lisää hienonnetut valkosipulinkynnet sekä pippurit. Anna hautua 2-3 minuutta. Raasta juusto ja sulata se kastikkeeseen. Lisää hienonnetut yrtit ja mausta kastike suolalla.
  3. Valuta pasta ja sekoita kastike joukkoon. Kaada pasta laakeaan lämmitettyyn tarjoiluastiaan ja lisää päälle ruskistetut makkarat ja sipulit. Koristele basilikanlehdillä ja tomaattilohkoilla.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 240g100 g

  • 706 kcal2 960 kJ
  • Proteiinia30,2 g
  • Hiilihydraatteja47,5 g
  • Rasvaa43,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua