Kabanossia italialaisittain Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Kabanossia italialaisittain

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
Helpoksi arkiruuaksi valmistuu alle puolessa tunnissa pastaa kabanossiviipaleilla.

    Ainekset

    4 annosta
    300 g
     
    tai
    400 g
     
    tai
    1
     
    iso punasipuli
    tai
     
    juoksevaa rasvaseosta
    tai

    Kastike

    2 dl
     
    ruokakermaa
    tai
    2–3
     
    valkosipulinkynttä
    tai
    1/2 tl
     
    mustapippuria
    tai
    ripaus
     
    cayennepippuria
    tai
    n. 100 g
     
    tai
    1/2–1 dl
     
    basilikaa hienonnettuna
    tai
    1 dl
     
    persiljaa hienonnettuna
    tai
    1/2 tl
     
    suolaa
    tai

    Koristeeksi

     
    basilikanlehtiä
    tai
     
    tomaattilohkoja
    tai

    Valmistus

    alle 30 min

    Keitä tagliatelle pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Leikkaa makkara noin 1/2 cm:n viipaleiksi ja sipuli renkaiksi. Ruskista sipuli- ja makkaraviipaleet pannulla.

    Kastiketta varten kuumenna kerma ja lisää hienonnetut valkosipulinkynnet sekä pippurit. Anna hautua 2–3 minuutta. Raasta juusto ja sulata se kastikkeeseen. Lisää hienonnetut yrtit ja mausta kastike suolalla.

    Valuta pasta ja sekoita kastike joukkoon. Kaada pasta laakeaan lämmitettyyn tarjoiluastiaan ja lisää päälle ruskistetut makkarat ja sipulit. Koristele basilikanlehdillä ja tomaattilohkoilla.