• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Tillipestokastike pastalle

Tillipestokastike pastalle
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Koristeeksi

    • tilliä

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata ja valuta katkaravut. Pane tilli, pinjansiemenet tai mantelit, parmesaanijuustoraaste ja öljyt tehosekoittimen tai monitoimikoneen kulhoon. Lisää joukkoon valkosipulinkynnet, suola ja pippuri. Soseuta tasaiseksi kastikkeeksi.
  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta se ja kaada takaisin kattilaan. Sekoita joukkoon tillipesto. Kaada pasta lämmitettyyn tarjoilukulhoon tai annoslautasille, ripottele pinnalle katkarapuja ja koristele tillillä. Tarjoa lisäksi parmesanijuustoraastetta ja raikasta salaattia.

Ravintosisältö perannos 180g100 g

  • 607 kcal2 550 kJ
  • Proteiinia17,6 g
  • Hiilihydraatteja18,5 g
  • Rasvaa49,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille