Kala-äyriäisvartaat
Yhdistä näyttäviin ja maukkaisiin vartaisiin eri kaloja ja äyriäisiä. Kala-äyriäisvartaat grillaantuvat hetkessä.
- 10 kpl
- yli 60 min
Ainekset
10 kpl
- 500gPirkka grilliananasta
- 1pkt(300 g)Pirkka kuningaskatkarapuja (pakaste)
- 1pkt(150 g)Pirkka Parhaat kampasimpukoita (pakaste)
- 225gtuoretta vihreää parsaa
- 200gtuoretta tonnikalaa (MSC)
- 200glohifileetä
Valelukastike
- 1iso valkosipulinkynsi
- 1dlananasmehua
- 1(n. 2 rkl)limetin puristettua mehua
- 1 1/2rklsokeria
- 1rkltuoretta korianteria hienonnettuna
- 1/2rklseesamiöljyä
- 1/4tlchilihiutaleita
Lisäksi
- 5puista pitkää grillivarrastikkua
Valmistus
yli 60 min- Leikkaa varrastikut kahtia ja pane ne veteen likoamaan.
- Leikkaa ananas reiluiksi kuutioiksi.
- Sulata kuningaskatkaravut ja kampasimpukat pakkausten ohjeiden mukaan. Poista sulatetuista ravuista kuoret, päät ja suolet tai jätä halutessasi paikoilleen, jolloin liha pysyy grillatessa mehevämpänä.
- Poista parsoista puumainen kantaosa napsauttamalla. Leikkaa parsat kolmeen osaan ja sipaise parsojen pintaan hieman öljyä.
- Leikkaa tonnikala ja lohi 2 cm x 2 cm:n kokoisiksi kuutioiksi.
- Pujota kaikki ainekset vuorotellen varrastikkuihin ja jätä sivuun.
- Valmista valelukastike. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi ja sekoita keskenään kaikki marinadin ainekset.
- Ota erikseen 1/3 valelukastiketta. Grillaa vartaat kypsiksi molemmin puolin grilliparilalla ja valele vartaita kastikkeella. Tarjoa säästetty valelukastike vartaiden kanssa.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi